Ti is így vagytok a Trónok harcával?
Jaime Lannister és nem szemét.
2015. jún. 30. 14:27
2/14 anonim válasza:
Ezért jó ez a sorozat, nincsenek jó vagy rossz karakterek, és bárki meghalhat, de még akkor is marad sok olyan karakter aki szerethető és érdekes, meg jönnek is még sokan
2015. jún. 30. 14:31
De 1., Jaime egy mocsok. A kezét kellett hozzá elvesztenie,hogy egy kis emberséget tanuljon.
2015. jún. 30. 16:24
4/14 A kérdező kommentje:
Áá nem szemét, csak kinyír másokat hogy magát mentse. De amúgy tényleg egyáltalán nem szemét..
5/14 anonim válasza:
Itt mindenki kinyir másokat hogy élhessen..
2015. jún. 30. 18:12
3. Ez nem igaz. Ő volt anno az egyetlen, aki le akarta állítani az őrült király elmebetegségeit is. De látta, hogy az emberség nem ér semmit, egyedül a "becsület", meg a parancs.
2015. jún. 30. 18:56
7/14 A kérdező kommentje:
Itt is látszik milyen a felhozatal, ha már Jaime LAnnistert is véditek. Oké, akkor nem annyira szemét mint a szereplőgárda nagy része, de nekem akkor sem a szivem csücske.
Ez is csak azt bizonyítja,h Jaime keresztbeszarta az esküjét.
Megölte Aeryst, mert az parancsba adta neki Tywin megölését és elmondta,h felgyújtja az egész várost. Így erről csak Aerys, Jaime és Rossart tudtak. Ha Jaime helyett más lett volna ott, akkor lehet h az is Aerys ellen fordul,de biztos nem ölte volna meg, mivel felesküdött rá. A Kingsguard más tagjai valszeg vagy leállították volna őt a megölése nélkül vagy felkapják és megpróbálják kiszöktetni a városból vagy ha meg is ölik akk utána csatlakoztak volna az Éjjeli Őrséghez vagy magukkal is végeznek,h ne tudódjon ki a szégyenük. Ezzel szemben Jaime megölte.
Plusz a Jaime-ügyet folytatva pl. ő csak azért akart a Kinsguard tagja lenni, mert azt hitték,h Cerseit fogja feleségül venni Rhaegar, így Jaime a közelében lehetett volna. Majd mikor Robert vette el, akkor is folyamatosan felségárulást követett el Cersei dugásával és fattyak nemzésével...
2015. jún. 30. 19:09
Megértem hogy miért nem bírod Jaime-t először én se kedveltem, de levágták a kézfejét, ráadásul azt amivel írt szóval ez elég megpróbáltatás a számára és ettől ( szerintem! ) nagyon megváltozott, például nagyon jóba lett Brien-nel. Ezért nem jó megszeretni egy karaktert a GoT-ban, mert akkor vagy rossz történik vele vagy meghal. Hát ilyen ez a Game of Thrones, mindenesetre pont emiatt is nézzük/nézem tovább, mert annyira felcsigáz hogy most akkor mi történik nélküle hogy muszáj tovább néznem.
2015. júl. 1. 13:21
10/14 A kérdező kommentje:
Igen, én még csak a harmadik évadnál tartok. Pont most néztem meg azt a részt amiben levágták a kézfejét. Akkor most már azok alapján amit írtatok, elvárom hogy rendesebb legyen :D
Kapcsolódó kérdések: