Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak én vagyok így a Trónok...

Csak én vagyok így a Trónok harcával vagy más is?

Figyelt kérdés
Amikor csak a sorozatot láttam (4. évadig) akkor elbűvölt az egész világ,az egész részletesség és minden vele kapcsolatba,aztán már meguntam azt hogy annyi legyen a Trónok harca élményem hogy évente 1 nap alatt lepörgetek 10 részt és kész,ezért megvettem mind az 5 kötetet,pár hónap alatt ki is olvastam 3 kötetet és most így a 3 kötetet összehasonlítva a 4 évaddal hát elég más véleményem lett a sorozatról.Olyan meghatározó jeleneteket hagynak ki és igazán semmibe se mennek bele részletesen,csomó ködfolt is van a cselekmények között,és a karakterek sincsenek kidolgozva a sorozatba eléggé,nem tudjuk meg az igazi személyiségüket,na meg végignéztem 3 évadot és ismertem kb 3 nagy házat,a többiről azt se tudtam hogy kik,és 1 kötet elolvasása után mindent tökéletesen a helyére tudtam tenni,szóval csak én vagyok ekkora könyv sznob hogy egy másodrangú összevisszaságnak tartom a sorozatot a könyvekhez képest vagy más is így van vele aki olvasta és látta is már őket?
2015. jún. 15. 15:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez minden adaptációval így van.
2015. jún. 15. 15:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen. Szerintem is ha olvastad a könyveket, akkor a sorozatot utána már nem tudod élvezni, és nem azért, mert lehet tudni,hogy mi fog történni, hanem azért, mert szar.
2015. jún. 15. 15:40
 3/8 A kérdező kommentje:
2. ha nézni is fogom a sorozatot akkor is csak összehasonlításként fogom nézni
2015. jún. 15. 15:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Az első évad még nagyjából rendben volt. Az ostobaságok a 2. évaddal kezdődtek (Talisa néven).

Egyértelműen sokkal jobbak a könyvek. De azt is megértem, hogy minden nem férhet bele 10 órába évente. De na...nem tehetek róla, hogy nekem nem tetszik annyira a sorozat.

2015. jún. 15. 16:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Meg kell tanulni külön kezelni a sorozatot és a könyvet. Mindkettő jó a maga módján. Én a sorozattal kezdtem ( egymás után néztem meg az első három évadot), majd elolvastam a könyveket is.

Az tény, hogy sok mindent megváltoztattak a könyveken, de annyi dolgot nem is lehet belesűríteni egy sorozatba. Szerintem így is elég sokat kihoztak belőle. Jobb, mint egy Barátok közt. :D

SPOILER: én jobban örültem volna, ha a finálénak nem így lesz vége. Az is elég ütős lett volna, ha mondjuk visszatért volna Lady Stoneheart.

2015. jún. 15. 17:55
 6/8 A kérdező kommentje:
5. tudom,de én most már a Th-t csak látványilag tudom értékelni,és el tudnád mondani hogy hányadik kötetből spoilereztél?:D nem mertem elolvasni amit írtál :D
2015. jún. 15. 19:14
 7/8 anonim ***** válasza:
3. könyv utolsó fejezet azt hiszem. De nem tudom, hogy ez benne lesz-e még a sorozatban valamikor, mert már tényleg sok mindent kihagytak/megváltoztattak.
2015. jún. 15. 20:10
 8/8 A kérdező kommentje:
az epilógus?vagy az előtte lévő Sansa fejezete?
2015. jún. 15. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!