Tudtok ajánlani Shoujo, vicces, romantikus (bár a Shoujo legtöbbször az) témájú mangákat?
Skip Beat - ezt mindenféleképpen ajánlom,örök kedvenc:) anime is van belőle, Kimi ni todoke - nagyon aranyos, és nagyon bírom benne a mellékszereplőket, Tonari no Kaibutsu-kun - Vicces, aranyos, gondolom a Kaichou wa maid-samat ismered de ha nem akkor tutira ajánlom:))
Plusz van még kettő ami nekem az örök kedvenc az a Sekai ichi hatsukoi és a Junjou romantica - tudom hogy yaoi és én egyébként egyáltalán nem rajongok ezért a műfajért, de ezekben egyszerűen annyira jó a történet, hogy nem érdekelne ha lány-fiú, fiú-fiú vagy lány-lány párosról lenne is szó, plusz én mindig is az egyik felet lánynak képzelem és úgy is kezelem mert akkor jobban bele tudom élni magam. Nem tudom láttad e valamelyiket de azért remélem tudtam segíteni
-Boku ga utau to kimi wa warau kara (oneshot)
-Amai Yokubou (oneshot)
-My Hero (oneshot)
-Lost in a first love (oneshot)
-Kiss x Miss (oneshot)
-Boku no sekai kimi no real (oneshot)
-99% love (oneshot)
-Are←Nochi Kareshi (1 kötet/4 fejezet)
-Hanazakari no kimitachi e (23 kötet/ 148 fejezet)
-Kirakira no kimochi (oneshot)
-Shounen no susume (oneshot)
-24 Colors - Hatsukoi no Palette (1 kötet/ 5 fejezet)
-16 life (2 kötet/ 11 fejezet)
-Shinobi life (13 kötet/ 64 fejezet)
-Bara wo Karasu Te de Boku wo Dake (oneshot, vámpíros)
-Oshaberi na Sympathy (oneshot)
-Ren'ai Derby (oneshot)
-Idol-sama no Yoru no Okao (1 kötet/ 5 fejezet)
-Shounen wa Amaku Aisu (1 kötet/3 fejezet)
-Dakara Ore ni Shina yo (2 kötet/11 fejezet)
Most csak ennyit írtam le. Szeretnék bocsánatot kérni amiért sok egy fejezetes mangát soroltam fel. xD Mindegyik megtalálható az animeaddicts.hu oldalon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!