Mit gondoltok erről az ötletről? Lenne olvasó?
Sok helyen láttam hogy sokan írnak fanficet Paul Walker-rel a főszerepben,de magyarul nagyon kevés van.Én ugyan tudok angolul,de aki nem...
Felvetődött az ötlet bennem hogy írnék ha lenne olvasója.
A főszereplő egy lány szemszögéből mutatná be a sztorit,persze néha Paul szemszögéből is látható lenne minden.A sztorival kapcsolatban annyit hogy semmilyen filmjr nem alapja a történetnek,a valós,igazi,hétköznapi embert próbálnám bemutatni akinek ugyan nem hétköznapi a munkája.
A sztori a jelen időben játszódna,minden ami eddig történt,megtörtént(a baleset is).De hogy hogyan jön akkor a képbe Paul az titok egyenlőre.
Persze a Fast and Furious stáb is szerepelne benne,de ők is az emberként nem pedig Dominicként,hanem Vinként például.
A sztori műfaja enyhe akció,romantikus,de inkább az igazi életet mutatja meg.Ha van olyan akit érdekel írja meg.
Még sose olvasta Paul-os történeteket. De ahogy most olvastam a leírásodat megjött a kedvem hozzá.
1. Tudnál nekem linkelni az angol történetekről?
2. Engem érdekelne.
Engem például érdekelne, bár inkább Brian O'Conner, mint Paul Walker "főszereplésével". De elolvasnám attól még persze, ha jól van megírva.
Amúgy: www.fanfiction.net - itt aztán van bőven, mindenféle nyelven. Én már mindet "kivégeztem". :)
Ha valaki ismer még máshol is, szóljon!! Pont mostanában keresgéltem, de sajnos nem igazán találtam többet. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!