Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit gondoltok erről az ötletrő...

Mit gondoltok erről az ötletről? Lenne olvasó?

Figyelt kérdés

Sok helyen láttam hogy sokan írnak fanficet Paul Walker-rel a főszerepben,de magyarul nagyon kevés van.Én ugyan tudok angolul,de aki nem...

Felvetődött az ötlet bennem hogy írnék ha lenne olvasója.

A főszereplő egy lány szemszögéből mutatná be a sztorit,persze néha Paul szemszögéből is látható lenne minden.A sztorival kapcsolatban annyit hogy semmilyen filmjr nem alapja a történetnek,a valós,igazi,hétköznapi embert próbálnám bemutatni akinek ugyan nem hétköznapi a munkája.

A sztori a jelen időben játszódna,minden ami eddig történt,megtörtént(a baleset is).De hogy hogyan jön akkor a képbe Paul az titok egyenlőre.

Persze a Fast and Furious stáb is szerepelne benne,de ők is az emberként nem pedig Dominicként,hanem Vinként például.

A sztori műfaja enyhe akció,romantikus,de inkább az igazi életet mutatja meg.Ha van olyan akit érdekel írja meg.

2015. jún. 27. 05:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Még sose olvasta Paul-os történeteket. De ahogy most olvastam a leírásodat megjött a kedvem hozzá.

1. Tudnál nekem linkelni az angol történetekről?

2. Engem érdekelne.

2015. jún. 28. 12:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Persze összeszedek neked néhányat :)
2015. jún. 28. 15:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Köszi:) Felteheted ide vagy csak elküldöd levélben.
2015. jún. 28. 17:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Engem például érdekelne, bár inkább Brian O'Conner, mint Paul Walker "főszereplésével". De elolvasnám attól még persze, ha jól van megírva.

Amúgy: www.fanfiction.net - itt aztán van bőven, mindenféle nyelven. Én már mindet "kivégeztem". :)

Ha valaki ismer még máshol is, szóljon!! Pont mostanában keresgéltem, de sajnos nem igazán találtam többet. :(

2015. júl. 19. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!