Ez most mi a fene? Megnéztem a Twilight (Alkonyat) Filmeket de mi az értelmük?
na szóval, Bella, aki egy városba költözik, meg ismeri Edward-ot, és egymásba szeretnek, na most figyeljen az aki nem tudná, A Pasi, EGY VÁMPÍR! Az első filmben össze jönnek, második szakítanak majd össze jönnek, MEGINT! A harmadikat már meg sem mertem nézni, De öcsém álitása szerint a Edward a napfényben nem halt meg...NA NE MÁR, egy vámpír meg szokott halni ha napfény éri a pörét, aztán a Negyediket Kín keservesen meg néztem, és mit láttok? A Bella És Az Edward Össze házasodnak, majd Únyd mond, "szeretkeznek" és a Bella Terhes lesz, és a baba meg akarja ölni ami majdnem sikerül, Nem pártolom az abortuszt de MÉRT NEM VETETTE EL!? ha meg akarta ölni ráadásul, az ötödik verte ki igazán a biztositékot nálam, Harc, Vámpír és vérfarkas VS Nagy vámpír fönökök vagy mittom én, És az egész egy kamu, CSAK EGY IDIÓTA HÜLYE FILM AZ EGÉSZ ÉS JOGOSAN ÍROK ÍGY,MELYIK HOLLYWOODI BAROM ÖTLETE VOLT EZ!!??
Mentségemre szóljon hogy én szeretem a vámpíros filmeket de ezt még csak nem is mondanám vámpírnak aki nem hal meg a napfénytöl, nem csodálom hogy a HollywoodNewAgency Pasinak még van esze
(Az előző vagyok)
Nagyon sokféle vámpíros történet van. Például a Vámpírnaplókban napfénygyűrűkkel tudnak a napon lenni. A Vér szavában meg csak fáradtak lesznek. Edward bőre csak csillog, mert visszaveri a napfényt. Vámpírok nem léteznek. Nem mindegy, hogy hogyan ábrázolják őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!