Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ez most mi a fene? Megnéztem...

Ez most mi a fene? Megnéztem a Twilight (Alkonyat) Filmeket de mi az értelmük?

Figyelt kérdés

na szóval, Bella, aki egy városba költözik, meg ismeri Edward-ot, és egymásba szeretnek, na most figyeljen az aki nem tudná, A Pasi, EGY VÁMPÍR! Az első filmben össze jönnek, második szakítanak majd össze jönnek, MEGINT! A harmadikat már meg sem mertem nézni, De öcsém álitása szerint a Edward a napfényben nem halt meg...NA NE MÁR, egy vámpír meg szokott halni ha napfény éri a pörét, aztán a Negyediket Kín keservesen meg néztem, és mit láttok? A Bella És Az Edward Össze házasodnak, majd Únyd mond, "szeretkeznek" és a Bella Terhes lesz, és a baba meg akarja ölni ami majdnem sikerül, Nem pártolom az abortuszt de MÉRT NEM VETETTE EL!? ha meg akarta ölni ráadásul, az ötödik verte ki igazán a biztositékot nálam, Harc, Vámpír és vérfarkas VS Nagy vámpír fönökök vagy mittom én, És az egész egy kamu, CSAK EGY IDIÓTA HÜLYE FILM AZ EGÉSZ ÉS JOGOSAN ÍROK ÍGY,MELYIK HOLLYWOODI BAROM ÖTLETE VOLT EZ!!??

Mentségemre szóljon hogy én szeretem a vámpíros filmeket de ezt még csak nem is mondanám vámpírnak aki nem hal meg a napfénytöl, nem csodálom hogy a HollywoodNewAgency Pasinak még van esze

2015. jún. 26. 15:02
 1/9 A kérdező kommentje:
Csak még hozzá tenném, hogy nem trollkodom ha nem ezt komolyan kérdezem
2015. jún. 26. 15:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Az írónő soha éltében nem látott egy horror vagy vámpíros filmet se és az egyik álmát írta le. Bella azért nem vetette el a babát, mert megszerette és mert nem lehetett, egyébként a baba nem akarta megölni. Nem értem, mi zavar abban, hogy szakítanak es újra összejönnek, ez a való életben is meg szokott történni.
2015. jún. 26. 15:44
 3/9 A kérdező kommentje:
Azt tudom, de hogy nem hal meg Edward?
2015. jún. 26. 15:58
 4/9 anonim ***** válasza:
64%

(Az előző vagyok)

Nagyon sokféle vámpíros történet van. Például a Vámpírnaplókban napfénygyűrűkkel tudnak a napon lenni. A Vér szavában meg csak fáradtak lesznek. Edward bőre csak csillog, mert visszaveri a napfényt. Vámpírok nem léteznek. Nem mindegy, hogy hogyan ábrázolják őket?

2015. jún. 26. 20:40
 5/9 A kérdező kommentje:
Mi az a Vámpírnaplók?
2015. jún. 26. 22:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Egy sorozat.
2015. jún. 28. 17:19
 7/9 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek a kérdezővel. Annyira el lett az egész rontva. Egy ilyen rémes fantazmagóriából ne készítsünk filmet! Csak a hibát találom benne, egy pozitív dolog sincs.
2015. júl. 16. 07:23
 8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó: Veled vagyok
2015. júl. 17. 12:24
 9/9 anonim válasza:
A Vámpír naplók egy sorozat szerintem sokkal jobb mind a Alkonyat mondjuk nem is értem hogy tudtad végignézni mindet én az elsőnél fel adtam XDDD
2015. aug. 23. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!