Hannibal is evett a húgából vagy csak az az ember, akit látott, hogy eszik belőle?
Figyelt kérdés
2015. jún. 25. 21:02
1/7 anonim válasza:
Ha megnézed a filmet, akkor láthatod amint a testvéréből készült levessel etetik, és később mondják neki,h milyen mohón ette.
2/7 A kérdező kommentje:
A filmre nem vagyok kíváncsi, mert nem vagyok oda az ilyenekért, csak a sorozatot nézem, abban meg még elég kétértelmű a dolog.
2015. jún. 26. 14:05
3/7 anonim válasza:
A sorozat sokkal durvább mint a filmek szal igazán megnézheted. Ha az tetszik, a filmeket imádni fogod. Sokkal jobb
4/7 A kérdező kommentje:
A sorozat? Durvább? Szerintem meg kreatív, és vezeti a listát a kategóriában.
2015. júl. 3. 23:11
5/7 anonim válasza:
Nem mondom, hogy rossz, én is szeretem. Csak a filmek kapcsán azt mondtad, nem érdekel, mert nem vagy oda az ilyenekért. De akkor milyenekért?
6/7 A kérdező kommentje:
Igazából én mindenféle filmet megnézek, csak a horrort meg az akciót kevésbé. Nem mondom, hogy a horrorhoz nincs gyomrom, mert ott van a Hannibal sorozat. Ez az egy kivétel van a műfajban. Az akcióban meg a Banshee. És több nem is akad.
2015. júl. 4. 12:50
7/7 anonim válasza:
Annyira nem horror a Hannibal, inkább pszichothriller :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!