Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki néztemeg edig vagy ki...

Ki néztemeg edig vagy ki fogja megnézni a Jurassic World-öt? Véleményeket kérek én megfogomnézni

Figyelt kérdés

2015. jún. 21. 22:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Nézd csak meg nyugodtan mert megéri! Fantasztikusan jó film lett! Méltó folytatása a nagy elődöknek. Az 1-nél szerintem nem, de a 2-nél és a 3-nál sokkal jobb! Látványvilág elképesztő a történet jó a színészek meg brillíroznak (nekem legjobban Bryce Dallas Howard játéka tetszett). Én tegnap láttam, de tuti megnézem még mert ez moziban kell látni ott jön át a teljes összhatás! Plusz még azért mert elég sz*r helyről voltam kénytelen nézni! :D A film alapkoncepciója hasonló mint a régieké, de a történetben bőven tudtak újítani! Ha tetszettek a régi filmek akkor ez is fog! Spoilereket nem akarok írni!
2015. jún. 22. 09:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
nagyon jó film. mindenképp nézd meg! én 10-ből 10-re értékelném , A színészi alakítások is fantasztikusak:) . Nem bánod meg h ha megnézed:) Nekem nagyon tetszett
2015. jún. 22. 12:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szombaton néztem meg, de valami hihetetlen jó lett :D Persze, mivel szeretem, úgy ültem be, oké, valamit jót fogok látni, de minden várakozásomat felülmúlta, amit ez a film adott nekem :D Ráadásul, olyan volt, mintha újra gyerek lennék, és először élném át ezt az egészet :D Valami fura nosztalgia kerített a hatalmába, jó érzés volt :D Az tény, hogy már másodjára rendeltem le rá a jegyeket, még egyszer beülünk a haverokkal :D
2015. jún. 22. 13:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg! Hatalmas dinók, amik embereket esznek, van ennél klasszabb? :D Szóval nagyon jó lett, van benne újítás, de egy kis nosztalgia is, ami nagyon aranyos jelenetek okoz :) És hát a látványvilág is!
2015. jún. 23. 19:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is szombaton láttam, 2D-ben, és még így is király volt. Mivel én még fiatal vagyok, és lány létemre beültem megnézni egy ilyen filmet, azt kell hogy mondjam, hogy először kételkedtem, meg nem is láttam az első 3 filmet. De így is élvezhető volt, úgy, hogy mondom nem láttam az előzőket, nem volt annyi visszautalás. A színészek nagyon tehetségesek, mondjuk én elfogult vagyok, mivel imádom Chris Pratt-et, viszont Bryce Dallas Howard játéka nagyon megfogott. Az animáció kifogástalan volt. 10/10
2015. jún. 25. 18:40
 6/7 anonim válasza:
80%
10/8 körülbelül :)
2015. jún. 25. 18:49
 7/7 anonim válasza:
100%
Pénteken néztem meg, és imádtam. Szerintem volt benne elég sok dino, sok fordulat és bár az alapja tényleg hasonít a korábbiakhoz tetszett, hogy voltak benne azért újítások. A 3D az sajna nem mindig jön át, viszont vannak részek, ahol nagyon jó
2015. jún. 30. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!