Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Írnátok nekem véleményeket,...

Írnátok nekem véleményeket, kritikákat "A zöld íjász"-ról (jöhet jó, rossz kritika egyaránt, és bármi vélemény, ami csak az eszetekbe jut)?

Figyelt kérdés
2014. szept. 16. 22:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Én most kezdtem el nézni, szerintem jó szuperhősös sorozat. Az íjász karaktere hasonlít Batman-re.
2014. szept. 16. 23:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Jó, érdekes, izgalmas, meglepő, de el kéne már dönteni, akarnak-e szuperhősöket, meg egyéb természetfölötti dolgokat bele.
2014. szept. 17. 01:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem csalódás. Főleg az 1.évadban figyelhető meg,hogy van egy rosszfiú, akit elfog a főszereplő és nem öli meg mondván: "Én nem vagyok olyan, mint te", viszont amíg elér a rosszfiúhoz, addig annak jópárszor kinyírja az embereit...

A másik, ami idegesít az az,hogy a rendőrség tehetetlen a bűnözőkkel szemben, nem tudják őket megtalálni, erre a főszereplő társa kb. akárkit 2 perc alatt megtalál a számítógépével -.-

2014. szept. 17. 10:52
 4/4 A kérdező kommentje:
Egyetértek minden válaszolóval, de engem az nem zavar, hogy a rendőrség nem talál meg senkit, sztem így is izgalmas. A 2. évadban pedig hosszabb lélegzetvételű témák lesznek. Jó mind a két évad. Nekem nagyon bejön A zöld íjááááááááááááász!!!!
2014. szept. 17. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!