Mit gondoltok a Hannibal harmadik evadjarol?
Figyelt kérdés
Szerintem eleg gyerre sikeredett! Eddig csak az elso reszt neztem meg belole nagy nehezen, aztan a masodikat felig, es vegul letoroltem, ugy dontottem ez nekem mar nem jo. Nem szeretnek csalodni a folytatasban, inkabb most abbahagyom!2015. jún. 20. 11:53
21/30 anonim válasza:
Na az új rész se tetszett? Itt azért volt már fordulat.
22/30 anonim válasza:
Nem, nem tetszett! (a kerdezo vagyok)
Miert is nem tetszett?
1. Mert a neger nyomozo es hannibal mar egyszer verekedtek az elozo evadban, most megint verekednek, miert kell megismetelni? ez a mostani verekedes meg sokkal rosszabb szinvonalu volt. tok felesleges
2. most pedig mit csinal hannibal? felnyitja a koponyajat grahamnek, ez koppintas a Hannibal filmbol, ez a sorozat a film elozmenyenek kene lennie erre ugyanazt beleteszik amit a filmben csinal. Mi lesz a kovetkezo jelenet, a repulon megetet egy kisfiut?:)
23/30 anonim válasza:
Ez már rég nem előzmény de ez már a 2. évadban kiderült :) Ezt inkább egy újragondolásként, rebootként kell értelmezni
24/30 anonim válasza:
Meg az sem tetszik benne amugy hogy 50% akcio, es 50% graham almait mutatjak, amik teljesen osszevisszasagok ertelmetlensegek. A parbeszedje is a kapan novel, mintha valami prozat olvasnanak fel, baromsag. En mar nem nezek tobb reszt belole:)
26/30 anonim válasza:
Figyelj, kinek mi jön be :D Nekem tetszik ez a fajta elvont ábrázolás, de megértem azokat is, akiknek nem jön be. A belső monológok pedig sztem kifejezetten jól vannak megcsinálva.
27/30 anonim válasza:
Most pl. elkaptak Hannibalt es Grahamet a legutobbi reszben az a disznoinas elkapta oket. De nem izgulok egyaltalan, mivel tudjuk hogy ok a foszereplok semmi bajuk nem fog esni. Kiszabadulnak.
28/30 anonim válasza:
És a mostani részekhez mit szólsz? :D
29/30 anonim válasza:
Szar. Attol hogy bedobnak egy rejtelyes "farkasembert" amirol semmit nem tudni meg felmeztelen rohangal az utakon sarral bekenve, attol nem lesz jobb sorozat. Borzaszto.
30/30 anonim válasza:
Öhm... Nem farkasember, tudni róla sokmindent, csak kell egy alapismeret a sztorival kapcsolatban. És nem sárral van bekenve... És szerintem kifejezetten nagy alakítás Armitagetől, még meg se szólalt, már érezni lehetett a feszültséget. Ugyanez ott van Mads Mikkelsennél is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!