Mit gondoltok a Hannibal harmadik evadjarol?
Figyelt kérdés
Szerintem eleg gyerre sikeredett! Eddig csak az elso reszt neztem meg belole nagy nehezen, aztan a masodikat felig, es vegul letoroltem, ugy dontottem ez nekem mar nem jo. Nem szeretnek csalodni a folytatasban, inkabb most abbahagyom!2015. jún. 20. 11:53
11/30 anonim válasza:
Meg volt magyarázva, szándékosan hagyta életben őket.
12/30 A kérdező kommentje:
A forgatokonyv irok mindent meg tudnak magyarazni, de akkor is eroltetett. Nem csoda hogy ez lesz az utolso evad.
2015. jún. 25. 10:12
13/30 anonim válasza:
Azért gondolj már bele, nyilvánvaló volt, hogy Will nem halt meg, hisz köré építettek eddig mindent. Abigailre pedig szükség van a továbbiakban, hogy megértsük Hannibalt.
14/30 anonim válasza:
Valamelyik oldalon olvastam, hogy sokan épp ezért nem szeretik a sorozatot. Lehet az oka a sok vér, bár ez felejtősebb. Annál inkább az, hogy kicsit elvont, és gondolkozni kell a dolgokon, nem egy egyszerű Cobra 11, amikor minden részben ugyanaz van vagy nem egy NCIS. Most már tapasztalom, ehhez tényleg kell ész..;)
15/30 A kérdező kommentje:
Na ne mar. A fejbe lott ugyved is tulelte. Az ugynokno is tulelete akit kikoltek az ablakon..... ez mar nagyon rossz!! :D
2015. jún. 28. 21:32
16/30 A kérdező kommentje:
Jav.:ugyved = pszichiater
Ne mondjatok hogy pont ugy lotte fejen a pszichiatert hogy az is eletben maradjon XD
Uj evadnak mint minden sorozatban, az lenne a celja, hogy uj izgalmas tortenetet sztorit adjon elo... ehelyett megmaradtak a szereplok a regi szalakat ragcsalja mindenki. dislike
2015. jún. 28. 21:38
17/30 anonim válasza:
Akkor minek nézed még, ha csak szidni tudod? Jó, ezek lehet apró hibák, elismerem, tényleg furcsa hogy mind életben maradtak, de mindemellett sok emlékezetes, egyedi momentuma van. A karakterek, a történetvezetés, az egyedülálló hangulat, a feszültségkeltés... De mondom, ha nem tetszik, nem kell nézni :)
18/30 A kérdező kommentje:
Az elozo evadban voltak meglepetesek. Egy ilyen meglepetes volt pl. amikor a birot meggyilkoltak es mindenki (legalabbis en azt hittem) hogy Hannibal gyilkolta meg, es kiderult hogy egy "masolo" volt. De sok ilyen meglepetesek voltak az elozo evadokban. Ebben az uj evadban mar az 5. resznel jarunk es meg semmilyen meglepi nem volt benne. Ez azert elarul valamit.
2015. jún. 29. 22:09
19/30 anonim válasza:
Már az is önmagában meglepetés, hogy mindenki életben maradt. Noha engem csak Chilton életben maradása lepett meg. A többiek pedig főszereplők, szóval tulajdonképpen nyilvánvaló volt. Egyetértek az előttem szólóval, ha csak kritizálni tudod a sorozatot, akkor nem kell nézni. :)
20/30 anonim válasza:
Én magam is kritikus lélek vagyok, de így egyszerűen nem lehet sorozatot nézni hogy csak a hibákat látod meg benne... Meg most biztos lesznek Vergerrel érdekes dolgok, meg utána majd a Vörös sárkánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!