Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Trónok Harca. Én vagyok az...

Trónok Harca. Én vagyok az egyetlen, akinek tetszett Jon Snow halála?

Figyelt kérdés
Nem arról van szó, hogy nem kedvelem, igenis szimpatikus karakter, de szerintem ez egy merész és jó döntés volt (főleg, ha halott is marad). Tudom sok elvarratlan szál maradt Jon körül ( R+L=J...stb.), de végül is ebben az évadban csak lézengett. Oké volt egy szaftos kis csatája a Másokkal, de nagyjából ennyi. Tetszett, ahogy megölték, szerintem sokkal hatásosabb és elgondolkodtatóbb volt, mint egy nyálas dicső halál. Megmutatta, hogy a hősök sem mindig halnak becsületes halált. Szóval mi a véleményetek a haláláról. Legyetek szívesek ne az alapján ítéljétek meg ezt a jelenetet, mert Jon jó pasi és hasonlók... Vonatkoztassunk már el ettől, most mint jellemről van szó.

2015. jún. 17. 11:04
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem biztos,hogy meghalt.

Először a könyvet olvastam és sztem szükség volt erre a lázadásra vagy igazságszolgáltatásra (attól függően,h ki szemszögéből nézzük).

2015. jún. 17. 12:00
 2/8 anonim ***** válasza:
48%

Én azért örülnék ha meghalna, mert szerintem az egyik legunalmasabb karakter. Az egyetlen érdekesség a származása. De maga a karatker egy nulla. Teljsen érdektelen a számomra.

De sajnos én is úgy gondolom, hogy nem halt meg. Viszont a teste és a szelleme ezek után szét fog válni. Nekem eléggé úgy tűnik, hogy bele fog vargolni Szellembe, a rémfarkasába.

A testét pedig egy erős varg fogja ezek után használni. Vérholló, Bran vagy esetleg valamelyik Más.

És a származásának ezért lesz kulcsszerepe. Csak a "vére" fontos, ami a testében van. Ezért tökéletes hordozó egy olyan vargnak, aki továbbra is erős akar maradni. Szerintem.

2015. jún. 17. 12:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Illetve azt tudom még elképzelni, hogy hasonló "entitás" lesz, mint Hidegkéz.
2015. jún. 17. 12:23
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, de én a kérdést most úgy értettem, hogy "ha meghalt", mi a véleményetek egy ilyen végről számára? én is sok teóriát olvastam, de most nem ezekre gondolok.
2015. jún. 17. 14:17
 5/8 anonim válasza:
Bszd meg magad, hogy SPOILER jelzés nélkül kiírod a kérdést!!!!!
2015. jún. 17. 14:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha meghalt, akkor is van értelme. Sőt, dramaturgia szemptonjából is. Tegyük fel: Jon Snow volt a hős, aki azért tért vissza, hogy megmentse az emberiséget. De az emberek a saját kicsinyes érdekeik miatt megölték az egyetlen embert, aki megmenthette volna őket. És a saját butaságukkal a gyilkosai csak később szembesülnek, amikor megérkeznek a Mások és már nem

lesz senki, aki megmentheti őket.

Ennek is lenne egy olyan afféle üzenete.

2015. jún. 17. 14:33
 7/8 A kérdező kommentje:
#5, ne haragudj, tényleg nem gondolkodtam előre, sajnálom.
2015. jún. 17. 23:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Egyetértek az egyik előttem hozzászólóval, egy nulla ez a karakter. Meg az egész Éjjeli Őrség...pedig mindig ezeknek kellett volna lennie a legizgalmasabb és legvérfagyasztóbb részeknek a könyvben és a sorozatban is, ehelyett legszívesebben átugrottam volna ezeket a részeket.

Az oké, hogy mindenhol máshol megy a politizálás (Királyvár + majdnem mindehol máshol), de komolyan még a kistanács ülései is izgalmasabbak voltak, mint a Falon játszódó jelenetek.

Én egyáltalán nem bánkódom miatta, mármint Jon miatt. a Rhaegar + Lyanna szál meg...azt el kell ismernem, hogy nagyonis logikus lenne, de Jon annyira borzasztóan érdektelen a számomra, már a kezdetektől fogva az volt és sajnos az is maradt.

Nagyon remélem, hogy nem hozzák vissza, mert az egyrészt halál sablonos volna (különösen, hogy a könyvben Catelynt már visszahozták).

Bocsi minden Jon fantól, de engem sosem nyűgözött le a fickó :(

Nem azt mondom, hogy felesleges volt őt létrehozni, de nagyot csalódnék, ha hirtelen ő lenne a megváltó.

2015. jún. 21. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!