Havas Jon tényleg meghal a trónok harcában?
Figyelt kérdés
Most a sorozat 5 évad 10 rész végén meghalt.
De ott a vörös asszony a várban, nekem van egy olyan gyanúm, hogy visszahozza a tűz ura segítségével, ahogy a lobogó nélküli testvériségnél is történt ez a harmadik évadban.
2015. jún. 15. 20:46
1/8 savanyújóska válasza:
Ezt a spoilert te...:D Egyébként szerintem nem fogja, vagy ha igen, kicsit csalódott leszek, annyira nem illik a sorozatba, hogy indokolatlanul hozzanak vissza embereket. Ugyanakkor 6. évadig biztosat nem tudunk sajnos...:(
2/8 anonim válasza:
Pedig logikus lenne ha visszahozná. Az felmentené Jont az esküje alól és mehetne elfoglalni Derest, ahogy azt Melisandre látta. És Aemon mester is azt mondta: "A fiúnak meg kell halni, hogy a férfi megszülethessen."
3/8 A kérdező kommentje:
szerintem is egyébként.
2015. jún. 15. 22:03
4/8 anonim válasza:
A Jont alakító színész azt nyilatkozta,h számára ennyi volt a sorozat, mert meghalt.
De hogy trollkodik vagy igazat mond, azt nem tudni.
5/8 A kérdező kommentje:
ha úgy lenne hogy visszahozzák nem lőhette le a 6 évad legnagyobb spolierét, nem ?
2015. jún. 15. 22:45
6/8 anonim válasza:
A Testvériségnél Thoros hozta vissza a halottat, nem pedig Melisandre. Semmi utalás nem volt arra, hogy a vörös banya is képes erre.
7/8 A kérdező kommentje:
azt tudom, de képes rá hiszen alapból hitetlenekedet mikor 6 szor vissza volt hozza, szóval tudta ő hogy van ilyen
2015. jún. 15. 23:29
8/8 anonim válasza:
Valszeg Thoros sem udta. Ő egy lecsúszott, alkoholista, erőszakot kedvelő ember lett, kb. Robert Baratheon csak pap kiadásban, nem csoda h jól megértették egymást.
Aztán mikor Beric meghalt, Thoros elkezdett érte imádkozni, mert barátok lettek, és Beric feltámadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!