A trónok harcában tényleg mindenki meghal a végére?
Figyelt kérdés
Csak igen/nem választ kérek,kérlek ne írjatok neveket,és ne szpojlerezzetek,mert még az olvasása előtt állok! :)2013. nov. 16. 14:46
2/11 anonim válasza:
Még nincs vége, de egyáltalán nem hal meg mindenki.
3/11 anonim válasza:
Az ötödik könyv végén még éltek néhányan :)
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2013. nov. 16. 20:44
5/11 anonim válasza:
Nem, de még nincs vége ugye, és itt egyáltalán nem garancia a tulélésre az ha egy karakter " főszereplő".
6/11 Mirk válasza:
Nem tudom, mert még hátra van két könyv.
7/11 A kérdező kommentje:
Utolsó,nyilván olyanoktól kérdeztem ugye,akik tudják,szerintem fölösleges volt kommentelned. A többieknek ment a zöld kéz,és köszönöm!:)
2013. nov. 17. 12:50
8/11 anonim válasza:
Szerintem az utolsó válaszoló is úgy értette ahogy mindenki más. 5 kötet van kinn a 7 ből, tehát ez alapján tud mindenki válaszolni...
9/11 Mirk válasza:
Én meg úgy értettem, hogy nincs olyan ember ezen a bolygón aki tudja.
Mert nincs befejezve a sorozat.
10/11 A kérdező kommentje:
Úristen akkor neharagudj,félreértettelek! Nagyon bocsi.Akkor neked is köszönöm a választ :)
2013. nov. 18. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!