Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Animeajánló: Segítsünk egymásn...

Animeajánló: Segítsünk egymásnak animét találni! Milyen animéket ismertek, szerettek?

Figyelt kérdés
PL leírjátok egy anime nevét és pár szóban elmondjátok miről szól. Légyszi ne offoljatok lehetőleg!
2010. febr. 28. 19:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Loveless - velem ez szerettette meg az animéket, bár sokaknak nem teszik, hát szerintem megéri megnézni mindenképp mert érdekes, meg imádnivalóak a cicafüles karakterek:P [link]

Vampire Knight - vámpíros, szép és jó és érdekes [link]

Kuroshitsuji - démonos, marha szexi szereplőkkel és még vicces is, néhol meg komoly és izgalmas, benne van minden ami kell:) [link]

Code Geass - ha bőgni van kedved, ettől biztos fogsz, elég kegyetlen... de mégis jó. Nem szeretem ezt a műfajt egyébként. [link]

Elfen Lied - ezt mindenkinek látni kell. Kötelező darab. Kivéve ha nem bírod a vért... [link]

D.N. Angel - egy fura fiúról szól aki időnként átváltozik fantom tolvajjá:D [link]

Kyou Kara Maou - egy srácot lehúznak a budin és új világba kerül... jó kezdet nem?:) Vicces, rengeteg része van... nagyon jó. [link]

Junjou Romantica - csak annak való aki szereti a yaoit meg a jó vicces animéket. [link]

Ouran High School Host Club - rengeteget lehet rajta röhögni, főleg lányoknak való. [link]

Pandora Hearts - egész friss anime, még nem láttam végig, de az első pár rész már érdekes [link]

Ez az én ajánlóm, linkekkel, akit érdekel nézze:D

2010. febr. 28. 19:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Na, csak egy ember? :( Nem kell ide link se semmi, csak ha ismersz egy animét fogod és leírod, hogy mi tetszett benne vagy mi nem. Olyan sok anime van senki sem ismerheti mindet...
2010. márc. 2. 17:22
 3/7 anonim ***** válasza:

-Neon Genesis Evangelion:robotos, elgondolkodtató, elég komplex a története.

-Detektiv Conan:krimi, nagyon poénos és izgalmas

-Haruhi: bizarr történet, idő utazóktól kezdve iskolás lány földönkvüliekig minden van benne.

-Hellsing:vámpíros, izgalmas, horrorisztikus, rengeteg benne a vér de mégis néha poénos.

Darken than black:démonos, sok gyilkolással.

Gravedigger

2010. márc. 7. 21:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Yami no matsuei - azaz a sötétség leszármazottjai, rég láttam, de azt hiszem jó volt.

Fruits Basket - állattá változó szereplők, érdekes történet

Papa to kiss in the dark - ez tök jó, és elég perverz, apa és fia... vagy mégse? aki megnézi megtudja (ha akarja):D

Black Blood Brothers - Vámpíros, vígjáték, aranyos:)

Yamato Nadeshiko Shichi Henge - ha röhögni akarsz a sok baromságon akkor ez a tökéletes anime

Ghost Hunt - még nem láttam csak tervben van, sok jót hallani róla, természetfeletti lények, szellemek, stb.

Death Note - ezt már mindenki ismeri gondolom:)

2010. márc. 7. 22:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Nana - ezt most kezdtem el nézni és nagyon tetszik. Igazából sokáig nem szerettem az animéket, mert csak olyanokkal találkoztam, amikben ilyen "lehetetlen" dolgok vannak, nekem meg az ilyen történetek nem annyira tetszenek. Persze tudtam, hogy nem csak ilyenek vannak, csak mindig ilyenekbe futottam bele. Aztán pár napja gondolkodtam, hogy mi lenne, ha keresnék magamnak olyat, ami az én ízlésemnek megfelel, és ezt találtam :)

Hát, hogy miről szól, azt nem tudnám leírni, mert még csak az elején tartok, számomra csak annyi derült ki, hogy két fiatal lány van benne, akiknek ugyan az a nevük, de ettől eltekintve nagyon különbözőek. De tök tetszik, olyan nekem való :D

2010. szept. 3. 13:28
 6/7 anonim válasza:
Nana, Bleach, Death Note, Soul Eater, Vadmacska kommandó, Rómeó és Júlia, Naruto...
2011. aug. 19. 17:56
 7/7 Fitos Emese (Mesi) ***** válasza:

WataMote: Egy népszerűtlen lányról szól aki minden áron népszerű akar lenne.

Tsuritama: comedy . 4 fiúról szól. A történet annyi, hogy ki kell horgászniuk egy űrlényt a vízből. :'D Tehát semmi komolyra ne számíts. >.<

2013. dec. 3. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!