Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ezelnek lesz folytatasa? Evek...

Ezelnek lesz folytatasa? Evek ota azt varom hogy mikor jon a 3. -dik evad de lehet hogy megsem lesz. Vagy olyan is van hogy 10 ev mulva folytatnak valamit haha

Figyelt kérdés
haromszor neztem vegig. harmadjara kozben torokul is neztem ha lattam hogy ki van vagva valami. mind a haromszor meghatodtam es sirtam is :D fiu vagyok.. :D egy filmen nem sirtam 18 ev alatt, sem sorozaton.
2015. jún. 13. 00:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Őőő...

Lehet, hogy én értettem félre valamit ebben a helyesírási hibákkal teli kérdésben, de milyen sorozatról van egyáltalán szó? Enélkül elég nehéz megválaszolni a kérdésedet..

2015. jún. 13. 13:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Ezel
2015. jún. 13. 13:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Jaaaa.. Azt hittem az Ezelnek Ezeknek akar lenni, csak félrenyomtál, mivel a k és az l egymás mellett van.. :D

Ha évek óta nem jelen meg a folytatás, már nélkül nincs sok esély rá.

2015. jún. 13. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!