Slender0820 kérdése:
Atack on Titan folytatása elképzelhető?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nos, a napokban keresgéltem animéket és rábukkantam az "Atack on Titan" nevezetű gyönyörűségre. A baj csak annyi, hogy az első évadot már végig is néztem, mind a 25 részét:(. Sajnos 2.évadot sehol sem találtam és aziránt érdeklődnék, hogy mikor lesz? Hallottam olyat is, hogy megvárják míg a manga kész nem lesz és csak akkor folytatják a sorozatot. Utána olvastam és azt láttam, hogy 3 év múlva lesz csak folytatás. Kérlek segítsetek az életem múlik ezen. :(2015. máj. 26. 17:28
1/2 anonim válasza:
Lesz folytatás meg élőszereplős mozifilm is. Utóbbi jövőre, az anime pedig talán 2017 vagy az is 2016, passz.
Ha az életed múlik rajta, akkor olvasd a mangát.
2/2 dicsopanna panna válasza:
Lesz már az előzetes kijöt az indavideón megnézheted lik itt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!