Csak szerintem beteg E. L. James könyve, a Szürke 50 árnyalata?
Én egyszerűen elvből nem vagyok hajlandó elolvasni. Rengetegféle dolgot olvasok, de ez nekem a mérce alatt volt 2 kilométerrel.
15/L
Nekem a könyv tetszett, mindhárom kötetet olvastam. Aki végigolvasta, tudja, hogy mindhárom kötettel teljes a szerelmi történet.
És én nem a **xjelenetek, vagy a durvaság miatt olvastam és kötött le. Én e mögé láttam. Szerintem ez nagyon fontos egy könyv olvasásakor. Kíváncsi voltam, hogy ki ez a Mr. Grey!? Miért olyan, amilyen? Hogyan alakul a kapcsolatuk? Milyen bonyodalmak születnek? Magában a férfiban sem a durvasága, hanem inkább a védelmező magatartása, a szenvedélye (későbbi kötetekben a szerelme) tetszett.
Tudtam, hogy "szado" könyv, de engem sokkal inkább érdekelt a kettejük kapcsolatának alakulása (bár próbáltam megérteni is ezt az életstílust...kevés sikerrel. De nem is kell mindig azonosulnunk azzal, amit olvasunk).
Szeretek romantikus könyveket olvasni,de ez azoktól kicsit eltér.
A 3 kötet egy "egész" történet, éppen ezért az első a megismerkedésükről, a kapcsolatuk kezdetleges alakulásáról, és a "nem egyszerűségéről" szól. De mégis hiába lehangoló a kötet vége, tudjuk, hogy ez a kapcsolat sokkal többet él majd meg a következő részben, még több bonyodalommal, és egyre kibontakozó érzelmekkel. A harmadik kötet volt a kedvencem.
Még annyit megjegyeznék, hogy sokaknak C. Grey stílusa sem tetszhet, de igenis vannak ilyen emberek. De ha nem is lennének...egy könyvnek nem az a lényege, hogy a valóságot mutassa be! Attól el lehet rugaszkodni...pont ezért szeretek olyan könyveket olvasni, amelyek kicsit más oldalról mutatják az "életet", így az olvasó kiléphet a saját élete által alkotott világból, és a könyv által megtapasztalhat más dolgokat.
Ezeken felül: természetes nem tizenéves tinilányoknak való könyv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!