Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért kellet a Taxi első...

Miért kellet a Taxi első részében az üldözés közben minden lámpát pirosra állítani?

Figyelt kérdés
Imádom ezt a filmet, de egyszerűen nem bírok rájönni, hogy az utolsó üldözésben miért kapcsoltatja át Daniel és Émilien út közben pirosra az összes közlekedési lámpát?

2015. jún. 9. 02:05
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Esküszöm legalább 20-szor láttam a filmet, de én se értettem meg a mai napig sem, gyerekkoromban meg pláne nem... :D Gondoltam, hogy jó hülye vagyok, ha nem értek meg ilyen egyszerű, könnyed, kevesebb mint 1,5 órás vígjátékokat sem, de megnyugtattál, hogy ez neked sem ment. :D

Amúgy nem lehet, hogy azért csinálják, hogy rájuk verjenek egy szabálysértést? Mert előtte valami kávézóba beszélték, hogy a tréningpályán már megvoltak, de mégse kapták el őket, mert ezek ellen tuti biztos alibi kell, nem lehet azért elkapni őket mert gyors hajtottak a tréningpályán stb :D Amúgy ezt a verziót tudom csak elképzelni, régen gondolkodtam ilyeneken, hogy lehet hogy gyorsabbak akartak lenni vagy a forgalmat akarták megállítani, de ez nem valószínű... bár amit mondtam abba is azért nem vagyok biztos, meg azért nem értem teljesen, mert ha megtalálják a kocsijukba a pénzt (vagy az lehet nem volt náluk az üldözéskor??) akkor úgy is lehetett volna valamit kezdeményezni...

2015. jún. 9. 02:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát én is vagy 100x láttam, 18 éves vagyok, de egyszerűen sehogy nem tud kijönni nekem. Mondom lehet azért, hogy lezárják a sugárutat előttük, könnyebb legyen az üldözés. De amikor a 2 rendőr miatt nem tudnak váltani, akkor is ilyen vészhelyzet alakul ki
2015. jún. 9. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!