Van itt olyan fanatikus Ezüst Nyíl (Ginga Nagareboshi Gin)
rajongó, mint én? : D
Figyelt kérdés
IMÁDOMMM! Mindennél jobban!!! Sztem a világegyetem legnagyszerűbb meséje, egyszerűen nem tudom szavakkal kifejezni mit jelent nekem! :D Ezen nőttem fel és ezen is akarok meghalni, majd egyszer! :))) Van még vki aki ennyire fan? Vagy aki egyáltalán ismeri? Sajnos sokan kimaradnak ebből az élményből, mert nem elterjedt :(((
Gratulálok! :) Melyik kennelből sikerült fehér kutyus vásárolni?
2011. nov. 6. 19:13
23/29 anonim válasza:
A kennel neve Pusztadombi Surka kennel, remélem nem baj, hogy leírom. egy gyönyörű kis kölyök, és ha minden jól sikerül, akkor terápiás kutya lesz a drágából. :)
2011. nov. 6. 20:11
24/29 anonim válasza:
énis, 21 éves vagyok és sírva nézem:D
2012. ápr. 1. 18:42
25/29 anonim válasza:
ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍMÁDOM!!! :$$$$$$$ annyira szomorú, tanulságos, meg....nem találok szavakat.... annyira jó a története, a rajzolása, aranyosak benne....és tanulságos is <3333 kedvencem Riki, rajta mindíg sírok, mert 3x is meghal :SSSSSS
2012. jún. 17. 16:28
26/29 anonim válasza:
viszont a magyar szinkron 1 nagy fos, és a fele ki van cenzúrázva... De amúgy SZUPER és imádom lerajzolni a kutyákat! Innen tanultam meg kutyát rajzolni!
2012. jún. 19. 21:43
27/29 anonim válasza:
IMÁDOM,IMÁDOM, én vagyok olyan nagy EZÜST NYÍL FAN mint a kérdező!Képzeljétek el én már találkoztam olyan emberrel aki dedósnak tartja az EZÜST NYILAT ( a pokémont is) és nem anime rajongó!! Hogy lehet az EZÜST NYILAT nem szeretni?
2013. aug. 6. 08:57
28/29 anonim válasza:
Csekélységem is nagyon szereti az Ezüst Nyilat.
gyerekkorom nagy kedvence emlékszem ha Ezüst Nyíl volt a képernyőn állandóan zavarban voltam.
Jó volt nézni ahogyan felcseperedett úgy annál jobban megtetszett, az izmai kidolgozottságán akadt meg a szemem, egészen a lábaitól a nyakáig, az utóbbit egy nagyon menő nyakörv ékesít ami eszméletlenül jól áll rajta. Az előbbiből viszont négy is van neki így volt hová tekingetnem a mese nézése közben, konkrétan a mancsairól a szemeimet nem bírtam levenni ha épp olyan kameraállásban látszódott.
Onnantól kezdve amikor elkezd beszélni az animében a hangja (magyar és a japán is )szerintem kedvelésre méltó, fiatalosan vékony mégis határozott. A jelleme, belső tulajdonságai, tettei alapján csak még jobban sikerült megkedvelnem őt.
2017. jan. 13. 19:26
29/29 anonim válasza:
Én is nagy rajongója vagyok! Most néztem meg újra. 28 évesen. És a folytatást is. A Ginga densetsu weedet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!