Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van itt olyan fanatikus Ezüst...

Van itt olyan fanatikus Ezüst Nyíl (Ginga Nagareboshi Gin) rajongó, mint én? : D

Figyelt kérdés
IMÁDOMMM! Mindennél jobban!!! Sztem a világegyetem legnagyszerűbb meséje, egyszerűen nem tudom szavakkal kifejezni mit jelent nekem! :D Ezen nőttem fel és ezen is akarok meghalni, majd egyszer! :))) Van még vki aki ennyire fan? Vagy aki egyáltalán ismeri? Sajnos sokan kimaradnak ebből az élményből, mert nem elterjedt :(((
2010. febr. 27. 21:54
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Én annyira IMÁDOM ezt a mesét hogy az már őrült megszállottság! Úgy hat évesen láttam először, de már akkor is egy nap kb 3x megnéztem. Öcsém is imádja és 19 éves bátyámmal is sokszor beszélünk róla, és nevetünk rajta. Kedvenc karakterem Cézár meg az imádnivaló Ezüst Nyíl:)))))

A vágatlan verziót megnéztem a youtube-on. Régen rongyosra néztem a kazit, és ugy egy évvel ezelőtt apám megkérdezte öcsémet, hogy szeretne e valami DVD-t a kazetták helyett, mert a videó bedöglött. Fölsorolta a meséket, én meg még megkérdtem, hogy vegye meg az ezüst nyíl összes részét. Mikor meghozta azonnal bele a DVD lejátszóba és egész nap azt néztem<3333333Ezüst Nyíl 4EVER<333333

2011. jan. 20. 14:28
 12/29 anonim válasza:
2011. máj. 25. 16:41
 13/29 anonim ***** válasza:

Valaki fel tudja rakni a telses magyar főcímdal szövegét?

Én is nagyon szeretem

2011. máj. 27. 13:57
 14/29 A kérdező kommentje:
Magyarul? :D
2011. máj. 27. 18:26
 15/29 anonim válasza:

kérdező én egyszerűen megőrülök érte de mindenhol csak a vágottat látom ezen nőttem fel kiskoromban! pls segíts hgy letudjam tölteni a teljes verziót:)

kolonicsgabor@freemail.hu ide küldhetsz email-t

2011. szept. 10. 10:11
 16/29 A kérdező kommentje:
nCore vagy Beload! Ezen a két oldalon fent van. A Beload-ra tudok meghívót küldeni, ha nem vagy fent.
2011. szept. 10. 23:22
 17/29 anonim válasza:
Látom, nem vagyok egyedül és nem csak én nőttem fel ezen a mesén. :) Négy éves voltam, amikor először láttam, a bátyám szerint akkor még nagyon féltem, de én ilyenre nem emlékszem :P Annyira megszerettem a mesét, a karaktereket, a kutyafajtákat, hogy most 20 évesen az első kutyám egy akita inu lesz(egy hónap múlva kapom meg), és az is biztos, hogy a gyerekeim is ezen a mesén fognak felnőni majd egyszer.. :)
2011. okt. 25. 22:04
 18/29 A kérdező kommentje:
Gratulálok és sok örömöt a kiskutyához! :)))
2011. okt. 31. 06:21
 19/29 A kérdező kommentje:
A nevét lehet tudni? :P
2011. okt. 31. 06:21
 20/29 anonim válasza:
köszi :) persze, már megvan a neve, Shiro(lehet egy hófehér kan kutyusnak találóbb nevet adni?:D)
2011. okt. 31. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!