Tudtok morbid, elmebetek, pszichopata animéket?
Figyelt kérdés
Eddig csak a mirai nikkit láttam.
Ami legyen benne:sok sok vér és halal (amit mutatnak is), szerelmi szal (ez elhanyagolhato de jo ha van benne), rejtély, (és gasai yuno fele emberek)
Sajnos egy olyan morbid humorral vagyok megáldva amivel képes vagyok röhögő görcsöt kapni a morbid haláloktól (pl mirai nikki, game of trones, the walking dead stb..
2015. jún. 4. 20:37
1/5 anonim válasza:
Higuráshi no naku koro ni
Corpse Party
Tokyo Ghoul - Jasont szm nagyon bírni fogod, + az 1. évad utolsó részét :D
Deadman Wonderland
Another
Elfen Lied
Gantz
2/5 anonim válasza:
Gantz manga (sokkal jobb mint az anime)
Az egész egy hatalmas gore áradat, szal ha igaz amit írtál, félholtra fogod röhögni magad :D
4/5 anonim válasza:
Tokyo Ghoul/2 évad/
Shingeki no kyojin/Attack on Titan
Kuroshitsuji/3 évados/
5/5 anonim válasza:
Ha sok vér és halál kell, én azt mondanám még, hogy Psycho Pass, ennek főleg a második évadában röpködnek az emberi végtagok, szervek, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!