Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van aki szintén átérzi Inuyash...

Van aki szintén átérzi Inuyasha érzelmeit?

Figyelt kérdés

Mostanában kezdtem nézni, tudom régi anime már, de egy barátnőm rábeszélt. Imádom a sorozatot már az 53. résznél járok.

Tizenhat éves vagyok. Életemben először éltem át igazi szerelmet 2014 nyarán. Akkor jöttem össze életem szerelmével. Távkapcsolatnak indult, de nem szakítottunk csak nagyon ritkán írunk egymásnak. De amikor ír az nagyon nagyon jó érzés, amikor vele voltam az olyan hihetetlen, mesébe illő volt. Egyszerűen tökéletes velem egykorú fiú. Nem egyeznek a tulajdonságaink teljesen szerencsére, de sok a közös. Ő kicsit olyan elérhetetlennek tűnik, pedig pont ő az, aki szégyenlősebb meg félénkebb volt, mert én szép lány vagyok azt mondják. Ő pedig csak számomra nagyon jó pasi, mindenki más nagyon átlagosnak találja. De én látom a belsőt. És szeretem, immár egy éve lassan. De előtte is volt olyan nyár amikor találkoztunk és volt valami a levegőben. Tizenhárom éves korom óta ismerem. És tudom, hogy bármit tesz, ha a legjobb barátnőm ellen fordulna, ha az egész világ ellene lenne, én akkor is kitartanék. Nem tud olyat tenni, ami miatt megutálnám. Olyan nekem mint Inuyashának Kikyou. Mint említettem nem láttam régóta. Próbáltam más pasik felé nyitni amikor szomorú voltam, de az lett a vége, hogy két pasit is sikerült megbántanom. Tudom, hogy nem tudok mást szeretni. És sosem akarom elhagyni. Ha azt kívánná hogy menjek vele meghalni, én habozás nélkül mennék. Érzem, hogy ha 50 évre elaludnék, és utána felébrednék, én is azonnal a szerelmem keresném. Most nyáron találkozni fogunk. Szeretném tisztázni vele is a helyzetet és szeretném érezni hogy az érzéseim viszonozva vannak. Hatalmas a szívünk mindkettőnknek. És a remény sosem halt meg és nem is fog.

2015. jún. 4. 19:08
 1/3 A kérdező kommentje:
tudom hogy Kagomét fogja választani, de Kikyou-t sosem fogja teljesen elfelejteni.
2015. jún. 4. 19:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Honnan tudod?
2015. jún. 7. 16:46
 3/3 A kérdező kommentje:
le van írva.
2015. jún. 7. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!