Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Star Wars vagy Gyűrűk ura?

Star Wars vagy Gyűrűk ura?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a 2 filmsorozat nem egy műfaj, de nektek melyik tetszik jobban és miért? Melyik a nagyobb mestermű? Melyik híresebb?

Nekem a Star Wars jobban tetszik, egyszerűen sokkal ikonikusabb és élménydúsabb. A világa is tágasabb, bár nem olyan részletes, mint a Gyűrűk uráé.

2015. jún. 2. 21:59
 1/7 anonim ***** válasza:
56%

Star Wars az egyik kedvencem, a Gyűrűk urát még csak végig sem bírtam se nézni, se olvasni - halál unalmasnak és értelmetlennek tartom.

Szóval nálam 100%-ig a Star Wars a nyerő.

29/N

2015. jún. 2. 22:04
 2/7 anonim ***** válasza:
75%

Star Wars-sokkal mozgalmasabb és jobban lekötötte a figyelmem mind a könyv mind a film:)

13/L

2015. jún. 2. 22:17
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
A Gyűrűk Ura, számomra megunhatatlan, akárhányszor megy a tv-ben, nem bírom nem nézni, de ugyan így vagyok A Hobbittal is, valami megfogott ebben a korban és ebben a légkörben. A Star Wars-sal lehet az a bajom, hogy régebben kisöcsém állandóan, ismétlem állandóan azt nézte, és valószínűleg herótom lett tőle.. persze azok is nagyon jók voltak régebben.. főleg mikor az új részeket láttam először.
2015. jún. 2. 22:27
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Star Wars! Megunhatatlan. :)
2015. jún. 3. 16:00
 5/7 anonim válasza:
80%
Star Wars
2015. jún. 4. 12:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Star Wars, :)

(főleg hogy a másikat nem ismerem) :D

2015. jún. 11. 15:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés sértés a Star wars-ra nézve.
2015. aug. 11. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!