Star Wars vagy Gyűrűk ura?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a 2 filmsorozat nem egy műfaj, de nektek melyik tetszik jobban és miért? Melyik a nagyobb mestermű? Melyik híresebb?
Nekem a Star Wars jobban tetszik, egyszerűen sokkal ikonikusabb és élménydúsabb. A világa is tágasabb, bár nem olyan részletes, mint a Gyűrűk uráé.
2015. jún. 2. 21:59
1/7 anonim válasza:
Star Wars az egyik kedvencem, a Gyűrűk urát még csak végig sem bírtam se nézni, se olvasni - halál unalmasnak és értelmetlennek tartom.
Szóval nálam 100%-ig a Star Wars a nyerő.
29/N
2/7 anonim válasza:
Star Wars-sokkal mozgalmasabb és jobban lekötötte a figyelmem mind a könyv mind a film:)
13/L
3/7 anonim válasza:
A Gyűrűk Ura, számomra megunhatatlan, akárhányszor megy a tv-ben, nem bírom nem nézni, de ugyan így vagyok A Hobbittal is, valami megfogott ebben a korban és ebben a légkörben. A Star Wars-sal lehet az a bajom, hogy régebben kisöcsém állandóan, ismétlem állandóan azt nézte, és valószínűleg herótom lett tőle.. persze azok is nagyon jók voltak régebben.. főleg mikor az új részeket láttam először.
6/7 anonim válasza:
Star Wars, :)
(főleg hogy a másikat nem ismerem) :D
7/7 anonim válasza:
Ez a kérdés sértés a Star wars-ra nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!