Csak szerintem fakult ki nagyon a fairy tail anime? Miért lett ilyen? Egyre sz@rabb:' (
Figyelt kérdés
2015. máj. 28. 17:45
1/7 anonim válasza:
Szerintem tartja a színvonalat. Amúgy meg csak azt hiszed, hogy sz@rabb, szimplán csak kezded megunni, mert nem ad újdonságot. Ha a mostani részeket láttad volna először, úgy hatott volna, mint anno az 1. rész. (Azt most tegyük félre, hogy nem nagyon értetted volna)
2/7 A kérdező kommentje:
Az összes eddigi részét láttam már és a legelső rész a legutóbbival összehasonlítva színben nagyon kifakult szemmel láthatólag.
2015. máj. 29. 10:02
3/7 anonim válasza:
olvasd a mangát. sokkal jobb.
amúgy ezek a tartarosos részek rohadtjók voltak mangában (csak rohadt sokáig tartott)
4/7 anonim válasza:
Első vagyok.
Jaaa. Hogy te látványilag érted a kifakultat:D Akkor viszont valamilyen szinten helyeslek: a színvilág valóban fakult az egyéves szünet után, de engem nem nagyon zavar.
5/7 A kérdező kommentje:
A manga szerintem is jobb de alig bírom kivárni mire megjelenik az új fejezet mert már azt is elolvastam a legutóbbi részig . :-)
Köszi a válaszokat, :-)
2015. máj. 31. 13:24
6/7 anonim válasza:
amúgy ha megfigyeled, most kezdik az animében a tartaros arcot, ami a legjobb arc a ft világában, és meg kell mondanom, nagyon jól haladnak eddig. A preview iszonyat epicre sikerült, és szerintem az animátorok nagyon igyekeznek, hogy a lehető legjobb élvezetet nyújtsanak a nézőknek. A filler arc grafikája nagyon fosos volt, de ez tényleg kvalitásabb
7/7 anonim válasza:
Szerintem egyedül a céhépület lett 10000 faktorral sötétebb, meg a Sun village arc volt a rózsaszín árnyalatú jég miatt tök fakó, de a többi rendben van sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!