Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak én érzem azt, hogy a...

Csak én érzem azt, hogy a Star Wars mögötti hatalmas univerzumot megöli a Disney?

Figyelt kérdés

Nekem a Star Wars a filmek mellett azt jelenti, hogy sok könyv, képregény, videójáték és tvsorozatok. És mot láttok, hogy mióta lesz Star Wars VII, ezt a hatalmas univerzumot a Disney megöli, lassan elpusztítja.

Ezt már említettem egy rajongói csoportba, ahonnan meg emiatt kiutáltak, meg megmondták, hogy régimódi vagyok.

A kedvenc filmem volt. Az új részt meg bizony nem fogom megnézni a moziban.

2015. máj. 27. 11:55
1 2
 11/11 Benyebonya ***** válasza:

Meg lehet érteni mindkét álláspontot, de én inkább (mint rajongó) úgy gondolom, hogy a Disney túl sok mindent töröl el. Vannak rendkívül jól sikerült alkotások (pl. Thrawn trilógia) amelyeket, ha nem is beleépíteni kéne az új filmekbe, hanem legalább nem kizárni, mint megtörtént eseményeket. Nem tetszik túlzottan, hogy ezt az egész eddig meglévő, és elfogadott irodalmat alternatív, meg nem történt eseménnyé teszik. Értem, hogy átláthatóbb lesz a kevésbé érdeklődők számára is, de nem teljesen fair a rajongókkal meg kellett volna találni egy "arany középutat" és nem feltétlenül a legegyszerűbb, és legradikálisabb megoldással kezdeni.

A másik unszimpatikus húzás a Disney-től, az a spin-off film kérdése. Már a PT-t is rengetegen kritizálták amiatt, hogy lehet tudni a végét, és nincs is benne izgalom. Nos ez a film a Halálcsillag terveinek a megszerzéséről fog szólni, ennek köszönhetően az izgalom faktor itt még magasabb lesz. Bármelyik rajongó körbetáncolná a szobát egy Old Republik film hírére, vagy egy Boba Fett előzmény történetére, de a Rogue one kb a legfantáziátlanabb biztonsági húzás, amire én is csak mint pénzforrásra tudok gondolni.

Ezeknek ellenére nagyon örülök az újra rendszeresen megjelenő filmeknek, és nagyon remélem, hogy élvezhető alkotások lesznek.

2015. aug. 9. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!