Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mennyi szex és meztelen...

Mennyi szex és meztelen jelenet van az alábbi filmekben, hogyan és mi történik?

Figyelt kérdés
A Wall Street farkasa, Django elszabadul, A tégla, Aviátor, Mátrix, Ponyvaregény

2015. máj. 25. 13:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Django elszabadul-ban ha jól emlékszem nem is volt,A téglában van(mintha Caprio dugna valakivel,de nem tudom hogy kivel),Mátrixban Keanu Reeves dugott Trinityvel,Ponyvaregényben is van dugás,a többit nem láttam.

Összességében egyikben sincs (amiket én láttam és fentebb fel is soroltam)sok szex,illetve meztelen jelenet.

2015. máj. 25. 13:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A Wall Street farkasában DiCaprio sokat dug. Nagyon sokat.

Djangoban DiCaprio nem dug.

A téglában sem dug DiCaprio.

Az aviátorban van dugás, de nem tudom, hogy DiCaprio dug-e éppen.

Ponyvaregényben nincs benne Caprio, de Bruce Willis kinyalja a barátnőjét + van benne egy búza erőszak.

2015. máj. 25. 14:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Mátrixban nincs dugás.

Amúgy ha IMDB-n beírod a filmet, akkor ott keresd a "Parents Guide"-ot, és minden le van írva. Sokszor még a csúnya szavakat is megszámolják.

2015. máj. 25. 14:30
 4/5 anonim ***** válasza:
A mátrixban van, bár nem mutatják túl részletesen.
2015. máj. 25. 16:57
 5/5 A kérdező kommentje:
#2 miért csak DiCaprio- t írtad? Bármilyen ilyen fajta jelenet számít.
2015. máj. 25. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!