MicuOne kérdése:
Melyik az a film (valószínűleg vígjáték), amiben van egy olyan jelenet, hogy a kertben ás a pasi egy sírt, mellette sír a csaj, hogy le fognak bukni, következő jelenet, hogy már a második sírt ássa?
Figyelt kérdés
Majd mikor a gyeptéglát rakja vissza, megjelenik mögötte egy idős asszony, hogy ő látott mindent, mire a csávó visszatekeri a gyeptéglát?!
Nagyon meg szeretnénk nézni ezt a filmet,de csak ennyi van meg belőle,légyszi segítsetek :D
2015. máj. 23. 18:53
2/4 anonim válasza:
Nekem is a Dick és Jane trükkjei ugrott be, bár az nem egészen így van.. :D
3/4 anonim válasza:
Nem a Dick és Jane. Egy szőke(talán szemüveges) pasi, aki ássa a sírt és az öreg néni járókerettel jelenik meg mögötte. Amikor azt is eltemette, akkor 4 srác ül a téglakerítés tetején, akik szintén látták, hogy eltemette a hullákat.
Régebbi film és néhány napja volt valamelyik csatornán. Sajnos nem emlékszem melyik film, de most már én is megőrülök attól, hogy nem jut eszembe.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem a Dick és Jane trükkjei, azt ismerem.. Sajnos egyszer láttam csak a bemutatóját tv-ben, de azóta semmi :(
2015. máj. 23. 23:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!