Ti észre vettétek hogy a the walking dead 1-2. Évadjában rohanni tudtak a zombik? Utána már sétálás se ment a következő évadokban.
Igen, ez nekem is feltűnt.
Szerintem az idő múlásával egyre inkább "szétposhvadhtak", és ezért lelassultak. Lgealábbis jobb magyarázatot nem tudok kitalálni.. xD
Lehet, hogy a 6. (vagy az utáni) évadban kiderül. SPOILER!!! Mint amikor abba a laboratóriumba kerültek, és a kutató elmesélte az egész vírust. Szerintem ehhez hasonló infó szerzés lesz a későbbiekben is.
Én a tv-ben csak az utolsó másfél évadot láttam meg most hogy ujra kezdték a elejét.
az nem játrszhat szerepet hogy az elején még több ember/állat volt amit megehetek. de a késöbbiekben elfogyott a kaja és éheztek ezért lelassultak.
Meg hallotam arról hogy lesz egy uj sorozat a Walking deadről. amiből kiderül a virus eredete elszapadulás és igy tovább és a telik az a sorozat és az eredeti egyszer csak össze fut a két sorozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!