A Kör, mint első horrorfilm?
Alapvetően nem vagyok félős, de ezidáig csak könyveket olvastam, és játékokkal játszottam ebben a műfajon belül. Nem szoktak rémálmaim lenni, és mindig jól alszom.
Szóval mennyire ajánljátok A Kört első horrorfilm gyanánt?
13/L
Nekem is a Kör volt az első horrorfilmem, de én kb 9-10 éves voltam. Egy ideig azért volt, hogy Samarat láttam éjjelenként az ágyam mellett, de hamar vége lett. 13 évesen már simán meg lehet nézni, nem lesz nagyon para :)
19L
A Körben (vagy legalábbis a A Kör idején készült horrorfilmekben) voltak először villódzásos effektek, bevágott pillanatképek, váratlan helyzetek, melyek nyomasztóvá teszik a filmet. Erre még rátett egy lapáttal a fényképezés is, a film fakó, nincsenek élénk színek.
Szóval én nem ajánlanám első horrorfilmek, bár én nem is szeretek az ilyen elvont démonos, ördögös, szellemes horrorfilmeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!