Miért ilyen logikátlan a Barátok Közt?
Nos ugyebár van ez a történeti szál amiben mindenki az elsikkasztott pénzen marakodik és úgy állítja be mintha a sajátja volna. Először ugye Miklós lopta el Ágitól majd Robi Miklóstól majd ismét Ági bukkant rá. Az,hogy lehet,hogy egyikük sem ismeri a páncélszekrényt ? Ahhoz képest,hogy milyen nagy gengszternek vannak beállítva eléggé vérszegény trükköket vetnek be.
De a legröhejesebb az az,hogy a Barátok Közt univerzumban a tér-idő kontinium sem úgy működik ahogy nálunk. Ugyebár Oszkár(Bartha Zsolt fia) valamikor mostanában lett 15 éves,Zsófi pedig most lett 30(ez a tegnapi részben derült ki). De könyörgöm Zsófi már jóval Oszkár megszületése előtt is Barthával volt és még csak véletlen sem 15 éves volt,hanem már 20 felett járt akkor is. Vagy Oszkár valami növekedés gyorsítót szed ?
Am nem azért kérdezem mert ideges vagyok ezektől a dolgoktól,mert kimondottan viccesnek találom ezeket,de a készítők ezt mégis,hogy gondolják ? Vagy direkt így építik fel ? Komolyan mintha 6 általánost végzett prolikat raknának be dramaturgoknak.
Ne haragudj, nem olvastam el a leírást.
A kérdésre válaszolva: mert ez elég az embereknek. Idáig terjed ki az igényük. Nincs ízlésük, ennyi, ilyen egyszerű.
Tesó...
Ki a sz##t érdekel, őszintén?
Aki értelmes, az alapból nem nézi és így nem akad fenn ezen.
Akik nézik (valószínűleg az 50+-os korosztály) azoknak pedig tökmindegy, csak menjen valami aminek valami minimális értelme van.
De amúgy Bandika Oszkár születésekor már legalább 10 éves volt,most meg csak 3 év van köztük.
Am akkor Zsófi a sorozat kezdetekor csak 12 éves volt ? Mert Bandika akkortájt született.
Milyen gyógyszerrablás ? Én ezt a szálat el is felejtettem akkor :)
Kedves Kérdező!
Nem logikátlan a sorozat, csak kellenek ezek a dramaturgiai szálak.
Például most is láthattad, hogy Kinga visszatért Magdikával, de a kislányt már nem az előző kisbaba "alakította", hanem egy egy-két évvel idősebb kislány. Ezzel is próbálják a készítők azt éreztetni, hogy már nagyobb lett Magdika.
Igen, Oszkár valóban csak 7 éves lehetne, ha az igazi idő szerint néznénk a korát, de mivel ez egy sorozat ezért nem várhatnak sok-sok évet egy éppen most sztorihoz illő történettel.
Nem, Zsófi, nem 12 évesen, hanem 17 évesen került be a sorozatba.
Remélem sikerült elmagyaráznom neked, hogy a készítők nem 6 általánost végezett prolik, hanem dramaturgiai okokból volt szükség ezekre a döntésekre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!