True Detective-ről vélemények?
Iszonyatjó kezdés, amit a sorozat nagy részében nem hogy megtartott, de javított is. Nagyon jók a szereplők. Rustot meglátva nekem is rágyújtani van kedvem. Egy igazi rejtélysztori, tele izgalommal.
Aztán, ez eltűnt. A vége annyira rossz volt, hogy gondolni sem akarok rá többet, annyira fölcsesz.
SPOILER: (((((Zöld fülek? Komolyan? Nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek. Azután, amit felépítettek, ennyire futotta? Valami rejtélyes, gonosz szektából, valami izgalmas, hatalmas, külvilág alattiból egy ekkora semmi? Ha Lovecraft felé mentek volna el, még az is jobb lett volna.)))))
Életem egyik legnagyobb csalódása. Tőlem kap 5/10-et, csakmert a szinte tökéletes első pár részt (ami számomra valami hatalmas élmény volt), teljesen lehúzza az utolsó pár, akkora hulladék volt. Még mindig nem tudom elhinni, hogy a végén ennyire voltak képesek.
Nekem tetszett.
Nagyon nagy hatással volt rám az atmoszférája, amit végig sikerült megtartani.
Engem nem ért csalódás a végén, ugyanis a hangulat mindenért kárpótol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!