Ergo Proxy, Wolf's Rain, Akame ga kill, Spirál. Vélemények?
Nem láttad még és tervezed megnézni és ezért kell vélemény, vagy már láttad és mások válaszára is kíváncsi vagy?
Mindenesetre spoiler nélkül én ezek közül az Ergo Proxyt láttam. Az eleje sokkal jobban tetszett, mint a vége. Nagyon izgalmasan indult. Később, főleg a végére nem értettem meg mindent elsőre, néha nagyon agyalni kellett rajta, de sztem ez attól is függ,h milyen feliratot találsz hozzá, mert amivel én néztem, az sztem nem volt egy főnyeremény. De egy szó, mint száz, nekem tetszett.
Az Akame nekem tetszett, de a vége animeoriginal, és az érezhető is volt.
Wolf's rain: Nem rossz sorozat, én nagyrészt élveztem, de az utolsó részeknél már vártam a végét.
Ezek közül csak az Akame ga Kill-t láttam, és az Ergo Proxy-t most nézem. Az Ergo Proxy elég nehéz és sötét darab, de ettől függetlenül eddig fenntartotta az érdeklődésem, kíváncsi vagyok rá, mi fog ebből még kisülni. Ha nem zavar az, hogy észen kell lenni, miközben nézed, szerintem nyugodtan belekezdhetsz, tipikusan olyan mű, amin az ember sokat gondolkozik.
Az Akame ga Kill nagyon érdekesen indult, de a közepe táján teljesen ellaposodott, és érdektelenné vált. A vége őszintén szólva meglepett, jó nagy mészárlásba torkollik az egész, de még mindig nem nevezném csalódásnak, ha összességében kéne értékelnem. Végre kaptunk egy olyan sorozatot, ahol nem tudhatod, ki hal meg a következő pillanatban. Persze megvoltak a maga hibái, mindezek ellenére szvsz egyszer mindenképp megnézhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!