Szerintetek meddig fog menni a Marvel Cinematic Universe?
Most ért véget ugye a 2. fázis, és a 3.-ban kb. 3-szor annyi film lesz, mint a másodikban volt. Én szeretem őket, mert eddig kb. filmről filmre jobb lett a minőségük, de nem tudom ez meddig folytatható. A Civil War és az Infinity Wars biztos nagyon epic lesz, de a többi miatt kissé aggódok. Ezt az Ant-man-t se tudom eddig hova tenni, a Doctor Strange-ről és a Black Panther-ről ne is beszéljünk és Pókembert se tudom mennyi értelme újra előrángatni külön filmben.
Na de a kérdés az, hogy oké, eljutunk a Bosszúállók 3 második részéig és aztán mi lesz? Anyagilag biztos nem buktájuk, de a minőséget nem tudom meddig tudják őrizni, mikortól megy át teljes önismétlésbe. Ha pedig bejelentik, hogy lesz 4. vagy 5. Avengers, szerintem elérik azt a szintet, mint a képregény univerzum, hogy teljesen követhetetlen és fantáziátlanná válik.
Ez egy érdekes és jó kérdés.
Szeretem a Marvel filmeket, de hogy meddig mennek el?
Ezt sajnos nagy részben a bevételtől függ.
Most néztem a S.H.I.E.L.D ügynökei második évadát ; abban még nem tapasztaltam minőségromlást...
Az Ultron koràt sajnos nem volt időm megnézni, de azt mondják jó.
A Marvel univerzum további jövőjère én is kivàncsi vagyok , szerintem ha nagyon ügyesek sokàg elhúzzák minőségromlàs nélkül.
Azt nem tudom hogy úgy is elhúzzák az egészet hogy romlik a minőség...
Vagy 3.fázis lezárják aztán kész vège: szerintem ennek van a legkissebb esélye.
Gondolkoztam azon, hogy mit írhatnék, de te (kérdező) jobban összefoglaltad a saját gondolataimat, mint ahogy én csináltam volna. Lényegében egyetértek.
Nem követem ugyan szorosan a filmeket, és a képregényekről is vajmi keveset tudok, szóval semmiképp nem vagyok szakértő, de a bejelentett filmek sokasága tényleg zavarba ejtő, és az egyes filmek (pl. Ant-Man) körüli produkciós gondok is kissé aggasztók. Nagyon gyors ütemben gyártják ezeket, és ilyenkor a legkisebb előreláthatatlan nehézségek is keményen felboríthatják a terveket. Meg ott van az is, hogy más stúdiók is nyomatják a Marvel-alapú filmeket (sokszor változó sikerrel), a DC pedig szintén hozzájárul a szuperhősös filmek elképesztő sokaságához, és valamennyire mind hozzájárulnak a műfaj megítéléséhez. Ezek sikerei vagy kudarcai is kihathatnak a Marvel terveire, mint ahogy most történt a Pókemberrel.
A Marvel filmek eddig meglepően jól kombinálták a pénzügyi és kritikai sikereket, szóval nem számítok hirtelen romlásra, viszont szerintem szinte elkerülhetetlen, hogy valamikor az egyik filmjük bebukjon, ha ugyanebben az megfeszített ütemben haladnak tovább. Vagy kritikailag, vagy pénzügyileg, vagy mindkét szempontból.
Tudom, hogy ott vannak a skála másik oldalán az olyan filmek, mint a Transformers-ek, amik a borzasztó kritikai teljesítmény és a filmkedvelők mélységes megvetése ellenére is hatalmas pénzügyi sikert aratnak, de nem szeretném, ha idővel a Marvel stúdió filmjei is erre a szintre redukálódnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!