Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért van ennyi, , VIOLEPRA"-S?

Miért van ennyi, , VIOLEPRA"-S?

Figyelt kérdés

Nem azzal van ,,bajom" ha valaki nem szereti a Violettát, hanem ha valaki UTÁLJA:( ...

pl.: sokan netten irják , h ,,a penzert csinálják" ...stb.

1. Tutti, h NEEEM!: https://www.youtube.com/watch?v=cQhdDzdgkf8

2.: Ki lehetett az, aki kitalálta a ,,VIOLEPRA"-zást?!

V-loverek: Nektek mi erröl a témárol a veleményetek?

,,Utálók": MIERT KELL UTÁLNI, MERT NEM LEHET SZIMPLÁN CSAK NEM SZERETNI?!

LÉCCI CSAK ÉRTELMES VÁLASZOKAT ÍRJATOK!!! xxxNAXISTASxxxx

#utálat #fan #Violetta #Violepra #V-loverek #Naxistas
2015. máj. 9. 23:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%
Kedves Vilu459, neked pedig annyit, hogy igen, láttam, nem is egyszer. Sajnos a mai kislányok ezeken a szörnyűségeken nőnek fel (az unokahúgom). Amúgy a kedves színésznőnek biztosan nincs annyi gondja mint egy átlag embernek. :D Ha azt a párat nem tudja feldolgozni ami esetlegesen neki jut az élettől hát azt elég szomorúnak tartom. Nem tudom, hogy hány éves vagy, de azt biztosra veszem, nálad azért érettebb vagyok, lelkiekben és intelligenciában is. A testi dolgokat nem veszem biztosra :D Manapság már a 12 éveseknek is nagyobb a mellük mint az enyém. XDDDD De ez maradjon az én dolgom... :D
2015. máj. 16. 22:11
 12/25 anonim ***** válasza:

10! Köszi, hogy szóltál, elfelejtettem átírni 15-re. :)

Igen, én vagyok starity-n.

2015. máj. 17. 16:25
 13/25 anonim ***** válasza:
88%

Utalok!

Nem kell azt irni a sorozatra hogy pl. undorito szar!

A sorozat attol meg lehet jo mert valaki nem szereti!

2015. máj. 20. 19:14
 14/25 anonim válasza:
55%
Mindenkinek szíve ügye, hogy utálja vagy imádja. Én speciel utálom, nem is foglalkozom vele. Hogy miért nem lehet szimplán nem szeretni? Tudod, nem hiszem, hogy befolyásolhatnám az érzéseimet... De miért is baj, hogy utálom?
2015. máj. 22. 17:40
 15/25 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó Válaszoló!

Köszönöm, hogy nem olyanokat írtál pl:szar, Tini/Violetta egy XY...

,,MIERT KELL UTÁLNI, MERT NEM LEHET SZIMPLÁN CSAK NEM SZERETNI?!" kérdésemmel arra akartam csak céozni, h MIÉRT KELL UTÁLÓ/VIOLEPRA OLDALAKAT CSINÁLNI?!

xxxV-LoverXxx

2015. máj. 23. 08:33
 16/25 A kérdező kommentje:

És részedről NEM BAJ, mert őszinte vagy/voltál, és Én bírom az ilyen embereket!:)

xxxNXSTSxxx

2015. máj. 23. 08:35
 17/25 anonim ***** válasza:
Ha vannak Violetta imádó oldalak ahol az imádók gyülekezhetnek akkor kell lennie Violetta utáló oldalaknak is ahol az utálók gyülekezhetnek. Kérdem én: És téged mit bánt, hogy utáljuk, nem szeretjük? Hm?
2015. máj. 23. 13:01
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó kommentelő!

Persze, ez így nem tűnik logikusnak, de ha szeretsz valamit vagy akár valamit akaratlanul is szomorú/dühös leszel, ha gúnyolódó dolgokat látsz róla!

Mindenkinek:

Ha valaki annyira utálja a Violettát akkor miért éppen arra szánja az idejjét hogy utálóoldalakat készít?! Mert egy bizonyos értelemben ilyenkor a Violettával foglalkozik....

2015. máj. 25. 19:28
 19/25 anonim ***** válasza:
Sajnálom hogy valaki ebben leli az örömét....
2015. máj. 27. 16:59
 20/25 A kérdező kommentje:

Tudjátok mit?!

Kérem az összes Édes 'Utálót', h ezután csak SZELID megjegyzést tegyen ,azt is CSAK akkor ha MUSZÁJ!!!!!!!!!!!!!

xxxÖSSZES V-LOVER NEVÉBEN: NAXISTASxxx

2015. máj. 30. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!