Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért van ennyi, , VIOLEPRA"-S?

Miért van ennyi, , VIOLEPRA"-S?

Figyelt kérdés

Nem azzal van ,,bajom" ha valaki nem szereti a Violettát, hanem ha valaki UTÁLJA:( ...

pl.: sokan netten irják , h ,,a penzert csinálják" ...stb.

1. Tutti, h NEEEM!: https://www.youtube.com/watch?v=cQhdDzdgkf8

2.: Ki lehetett az, aki kitalálta a ,,VIOLEPRA"-zást?!

V-loverek: Nektek mi erröl a témárol a veleményetek?

,,Utálók": MIERT KELL UTÁLNI, MERT NEM LEHET SZIMPLÁN CSAK NEM SZERETNI?!

LÉCCI CSAK ÉRTELMES VÁLASZOKAT ÍRJATOK!!! xxxNAXISTASxxxx

#utálat #fan #Violetta #Violepra #V-loverek #Naxistas
2015. máj. 9. 23:04
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem őket.

Én még nem találkoztam ilyen színésszel, mint Tini, (én Tinistas is vagyok) és bár a sorozat néha nem a kedvencem, egy dal sem hatolt még így a szívemig, mint Tini, Lodo vagy a többiek hangja.

- Vlovers-

2015. máj. 10. 10:10
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

fuu de utálom az összes nyo**rék k*csög sza*okat akik utálják a Violettát.vagyis jó,nem szereti ő dolga.de miért kell ilyen oldalakat csinálni?!..aki nem szereti ne nézze...

Violetta <3 <3

ja és bocsi hogy csúnyán írtam de annyira idegesítő :c

2015. máj. 10. 13:07
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Júúújj! De édes ez a vidi! Majdnem elsírtam magam, nagyon aranyos! A második lehetne Magyarországon. :D

Ja, azért csinálják az ilyen oldalakat az utálók, mert... nem tudom. Ők se tudják, csak annyira hülyék, hogy így járatják le magukat. De most őszintén! Nem jó néha röhögni rajtuk?

2015. máj. 10. 14:55
 4/25 anonim ***** válasza:
77%

Nagyon édes a videó! <3

Mert olyan egocentrikus emberek, akiknek az okoz örömet, ha mást bánthatnak. Vannak fanok, akiket ezzel megbántanak (én azért már megtanultam röhögni rajtuk), és az utálók ezt élvezik. Ez igencsak sajnálatos és szánalmas dolog, de ez van. Vannak emberek, akik mások fájdalmától lesznek boldogabbak. Szerintem ez amúgy nem normális.

2015. máj. 10. 15:01
 5/25 A kérdező kommentje:

DRÁGA-ÉDI-KEDVES 1. Válaszoló!

Nagyon szépen megkérlek, h NÉZD MEG A LINKELT VIDEÓT!!!

xxxV-LoverXxx

Lécci, ezután kommetelj, HA LEHET, EGY KICSIT POZITÍVAN, ÉS KÉRLEK, GONDOLKODJ EL (egy kicsi pozitivitás és máris írok egy LIKE-ot:))

Köszi: xxx-//- XD

2015. máj. 11. 18:10
 6/25 anonim ***** válasza:
1.! Violettának nincs "világfájdalma". Pont hogy megpróbálja leplezni, ha baja van, csak nem mindig sikerül. Persze honnan is tudhatnád... nem nézed, fogalmad sincs, hogy miről szól, mégis ócsárolod. Gratulálok az érettségedhez.
2015. máj. 11. 19:20
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
1. Én sem értelek. Mindent tudsz a Violettáról, és mégis fújjogsz? Ezeksterint nézted már. És én sem értem. Miért kell rosszakat írni Tiniékről? Miért nem lehet egysterűen nem szeretni? Rengeteg erőfeszítésébe került idáig eljutni. És bizonyosan szereti csinálni. Biztosíthatlak, hogy nagyon jó érzés egy színpadon állni, amikor a nézők ott tapsolnak előtted. (Tapasztalat) lehet kiröhögni éslehurrogni őket, de el lehet gondolkodni, hogy mit is értek el... és mennyi idő alatt, mennyi erőfeszítés árán.
2015. máj. 15. 12:32
 8/25 anonim válasza:

Mi van, ha utálom? Miért fáj ez nektek? Egy rossz szót nem mondtam még a Violettára, mégis állandóan baszogatnak, hogy biztos irigykedek rájuk, meg, hogy tuti én is szeretem és nézem titokban... Szeretném, ha végre elfogadnák, hogy utálom, és kész. Nem tudok közömbös lenni a sorozattal, akárhányszor meglátom Violetta képét, feláll a szőr a hátamon. Rühellem a sorozatot, aminek megvan az oka...

Xx× Violetta hater ×xX

2015. máj. 16. 10:31
 9/25 anonim válasza:

Vilu459!

Te véletlenül nem egy Evelin nevű, 14 éves, emo, barna hajú lány vagy amúgy? :D (sztárlexikon)

2015. máj. 16. 11:49
 10/25 anonim ***** válasza:
0%
Első vagyok. :D Hát a video annyira nem érdekelt de azért bele néztem. 1:07-nél elkapott a röhögőgörcs... XDDDDDD Nem tudom hány éves vagy és, hogy te értelmezted-e azt a mozdulat sort, de nekem feldobtad vele az estém. Ettől még mindig nem kedveltem meg az énekesnőt. Természetes az, hogy ha egy ember híres akkor építeni szeretné a karrierjét és ehhez sok rajongóra van szüksége. Az ilyen mentsük meg a bolygót dologgal pedig reklámozhatja magát. Ti azt láthatjátok rajta, hogy őszinte, de ne feledd, hogy ő színésznő! Nagyon jól meg tudja magát játszani, erre tanították! Én már csak tudom, hiszen ha odaállok valaki elé aki nekem cseppet sem szimpatikus, mégis fontos számomra pl. a tovább tanulás, karrier építés, munka vagy egy szerep miatt akkor el kell játszanom, hogy egy édes, kedves, mindenre kész lány vagyok, akinek EGYÁLTALÁN nem a pénz, hírnév vagy pozíció a fontos. Csak az kell, hogy szép, hiteles legyen a mosolyom, erre megtanítottak, használom is. Ugyan ezt csinálja a te hőn szeretett Violettád is.
2015. máj. 16. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!