Ki a kedvenc szereplőd a Grace Klinikából? Kit szeretsz legkevésbé?
Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 15:21
11/17 anonim válasza:
izzi és mark slon:D kedvenc<3
nincs olyan akit nem birok :D
12/17 Bonasera válasza:
Meredith-t rohattul nem bírom, mindig szórakozik Derekkel... Úgyh: Fúúj Meredith!! xD És rohadtul kivételezik vele mindenki...
Fav. Karakterek: Christina, Addison {nekem Addi ugyanúgy a Grey's-es banda tagja, mint a PP előtt :P}, Derek, Mark, Alex, Izzie :P
És George-ot sem szeretem, olyan béna xD És jácca Owen előtt a "Nagyfiú Vagyok" c. játékot xD Jah, és Burke-öt is utálom :P Föleg, amiért Christ otthagyta az oltár előtt, miután ott erősködött, h nagyesküvő, ruha, süti stb. stb. stb.
13/17 anonim válasza:
Nekem George a kedvencem, és megrázott mikor megtudtam, hogy meghal az 5. évadba :S valaki nemtudná elküldeni az 5. évad végét és a 6. évadot?*.*
14/17 Bonasera válasza:
14:19-es: Itt: www.filmekaneten.blogspot.com meg tudod nézni az 5. évadot, és sztem, majd, ha elkezdik az RTL-en, akk a 6. évadot is ;D
Christina & Owenes vtam, előtted :D
14/L
17/17 anonim válasza:
Burke volt a kedvencem sokáig, most Arizona :-D Amúgy Baileyt is nagyon szeretem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!