Milyen filmet ajánlotok nekem délutánra? Fontos
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nagyon megfáztam meg amugy is közbe jöttt minden ráadásul dolgoznom kellett tegnap egész nap azt hittem nem élem túl a napot.Most sem pihenhetek mert 1000 teendőm van de délután szeretnék megnézni egy jó filmet ami vidám romantikus de nem bugyuta. írnátok nekem címeket mit töltsek le.2010. febr. 23. 07:56
1/3 anonim válasza:
Hátt nekem nagyo sok kedvencem van, nem tom mit láttál már, de egy jó vígjáték vagy romatikus filmekből nagyon sok van!
Itt van ez az új film a Valentin nap még nem láttam már ajánlották! A másnaposok c. film naon jó én nagyon sokat nevettem rajta! Az Avatar is naon jó, legalábbis nekem tetszett! Vagy nézz zeés-táncos filmeket nem régi pl a Fame, hasonló a Step up-hoz ha az nem jött be ezt se nézd:P Vagy van ! Vag yha cuki filmre vágysz akkor A hercegnő és a béka naon aranyos film:P Vagy az Alvin és a mókusok 2. az is naon cukk. Vagy az egyszerűen bonyolult c. film is jó! most így enniy jutott eszembe:P jó filmnézést és pihend ki magad!
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!!!
2010. febr. 23. 11:15
3/3 anonim válasza:
Mi jót néztél meg??:P (első kommentező)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!