Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ma leégett az arcom elég...

Ma leégett az arcom elég pirosra, holnap délutánra muszáj lenne eltüntetni! Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Nem szeretném az egészet lealapozni.

Délután első randim lesz egy sráccal, nem szeretnék vörös fejjel menni.

Esetleg valami egyszerű házi praktikák? Persze tudom ez nem ilyen egyszerű hogy egyik napról a másikra, de hátha mégis tudtok ajánlani valamit!

Magától csak kb 4-5 napon belül szokott elmúlni, napbarnított színűre alakulni.

HELP!!

2011. jún. 22. 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Úgy őszintén, áruld el nekem van-e olyan ember aki "Nyáron" nem látott még soha leégett embert.

Ha nem a marsról jött akkor megse fogja nézni mennyire kapott le a nap. Mert ilyenkor ennek van a szezonja.

Ha kényes fehérbőrű vagy hova csodálkozol ha bepirulsz?

2011. jún. 22. 21:10
 2/4 A kérdező kommentje:

Ez igaz, de azért jó lenne kissé megkoptatni legalább.

Mondjuk nem venné észre ha elpirulok:D

2011. jún. 22. 21:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Kend be mézzel, az gyulladáscsökkentő. Vagy az aloé vera (növény) még jobb. Nekem mindig van itthon, mert minden fajta bőrbajra, csípésre, gyulladásra, égetésre, még herpeszre is jó!
2011. jún. 22. 22:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Körömvirég krém, nekem mindig bevált!!!!

Ez a legjobb:

[link]

Sok sikert a randihoz.

2011. jún. 23. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!