Naruto manga. Sarada kinek a lánya?
nem tudom, nekem sasuke nem olyan, mint itachi. itachi feláldozta az egész klánját a faluért. sasuke megmozdulásaiban sosem láttam azt, hogy bármit is tegyen valaki másért leszámítva az utolsó arc végét. mindig az önös bosszú érdekelte, önmagáért tett mindent. azért ment el, mert erősebb akart lenni, legyőzni itachit, azért ment orcsimarcsihoz mert erőt akart szerezni, nekem az indokai mindig őnzőek voltak, míg itachi önzetlen volt. miután megtudta itachi mit tett, és hogy a falu öregei álltak a háttérben akkor az egész falut ki akarta nyírni, ahelyett hogy csak az öregekre koncentrált volna. (arról nem is beszélve, hogy az uchihák nem voltak valami békések, bár valamilyen szinten tobirama hibája is volt. )
Míg Itachi beállította magát egy gonosztevőnek a faluja érdekében, elment az Akatsukiba, hogy így állandóan figyelje és védje a falut addig Sasuke ellenben azért ment az Akatsukihoz, hát nem tudom, csak úgy?
Azt viszont elismerem, hogy valahogy jó lett a végére. de én nehezen látom át a viselkedését. bármi is történt az utolsó arcban, a furcsa átfordulása, egyszerűen nem illett az addigi természetéhez. végül egy mese alapján változik meg, nem naruto vagy itachi hatására. egy történelemóra kellett neki, hogy mégse nyírja ki a falut.
Teljesen külön történet Sasuke és Itachi. (nem is tudom mit várok a folytatástól )
Sasuke karakterébe az illik bele, hogy ha már párt kell választania magának, akkor az legalább a legerősebb legyen a felhozatalból. Sakura erősebb, mint Karin...
Egyébként, meg egyértelmű már, ki Sarada anyja. Karin, csak segített Sakura szülésénél, így maradt ott a dns-e: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!