B1nc1 kérdése:
Naruto shippuden-ben befejeztek mar a fillereke?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor hany resz jott ki azota? Ha nem akkor nagyabol mikor fog elkezdodni?2015. ápr. 7. 07:36
1/5 anonim válasza:
Nem tudni, hogy meddig tart. Lehet, hogy csak a vizsga 2. fordulóját viszi végig, vagy még a harmadik is benne lehet. De én azt is valószínűnek tartom, hogy arra megy ki az egész, hogy kiderüljön mi lesz azzal az esőrejtekivel akiből később az egyik Pain lesz.
2/5 A kérdező kommentje:
Hat nekem mondhatod xD Amiota filler van nem nezem... Arra varok, hogy viszakeruljon a fo tortenet szalhoz, hogy aztan ujra elkezdhessem nezne.
2015. ápr. 7. 14:06
3/5 TallandThin Boy válasza:
Hát én meg örülök, hogy jön még új tartalom. Meg később is lesz vége az animének, addig is nézhetjük.
4/5 anonim válasza:
Szerintem jók ezek a részek. Főleg Fuu (szerintem a végén fogja őt elkapni az Akatsuki és el fogják zárni a szoborba) és szerintem a harmadik forduló is benne lesz és még egy ideig nem tér vissza a fő szálhoz.
5/5 anonim válasza:
Szerintem is jók a filler részek most.Nagy meglepetések lesznek,mert gondolom most mutatnak mindent be.A Peines lányra kíváncsi vagyok meg Fuura is,de legjobban Nejire.Gondolom a végén ő valami módon jounin lesz és nem chuunin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!