Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak én kedvelem Ahsoka Tanot?

Csak én kedvelem Ahsoka Tanot?

Figyelt kérdés
Tényleg én vagyok az egyetlen aki szerint ő a majdhogynem az egyetlen szerethető karakter a klónok háborújában? Igaz néha hülyeségeket meg sokszor olyan hogyis mondjam de akkor is! Sokszor olvasom, hogy mennyire utálják meg hogy milyen nagyszájú szerencsétlen. De akkor ki jó? Az örökké nyafogó és semmihez sem értő c3po, Vagy a szerencsétlen jAR JAR? Na ők tényleg elég idegesítőek!

2015. máj. 1. 11:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
39%
Nem te vagy az egyetlen ;)
2015. máj. 1. 11:44
 2/11 anonim ***** válasza:
57%

Nekem is Ahsoka az egyik kedvenc SW szereplőm,pedig az elején még kicsit irritált. De a sorozat során hatalmas jellemfejlődésen esett át. Története a Rebels sorozatban fog folytatódni és az első évad záróepizódjában már láthattuk is felnőtt nőként a lázadók oldalán.

De azért én úgy gondolom az túlzás,hogy ő lenne a tcw egyetlen szerethető karaktere. Én pl bírtam Obi-Want, Rexet, Plo Konnt csak,hogy néhányat említsek. De a rossz oldalon is voltak jó karakterek mint Dooku, Maul vagy a pókfejű admirális. De 3PO-val és Jar Jar-ral sem volt nekem különösebb bajom,ők is az SW részei gügyeségük ellenére.

2015. máj. 1. 20:10
 3/11 A kérdező kommentje:
Persze, hogy még rengeteg jó karakter van benne csak azért kérdeztem őt mert őt elég sokan mocskolták és nem értem miért mert szerintem nincs vele baj és vannak nála ezerszer rosszabbak is.
2015. máj. 1. 21:05
 4/11 anonim ***** válasza:

Az elején engem is irritált, de a végére nagyon megszerettem, tiszta depressziós lettem, mikor elment. Örülök, hogy visszatért a Rebels-be és kíváncsian várom mi lesz közte és Vader közt.

Egyébként a Clone Wars-ban azért voltak még jó szereplők. Rex és az a kalózkapitány, meg a renegát jedi, aki mindig beszólt Obi-wannak (bocsi a neveket már elfelejtettem), az újak közül és ebben teljesen megkedveltem Anakint és Darth Maul-t is, pedig alapból nem voltak a kedvenceim.

2015. máj. 4. 23:25
 5/11 anonim ***** válasza:
Én jó régen néztem, de imádtam Ahsoka Tanot. :)
2015. máj. 15. 17:55
 6/11 anonim ***** válasza:
8%
Ahsoka egy szörnyeteg(személyes vélemény).
2015. máj. 31. 18:41
 7/11 Mityu12 válasza:
Nekem ő egyenesen a kedvenc szereplőm az egész sorozatból, mert a leg sokoldalúbb szereplő mindközül.Voltak róla izgalmas, drámai és érzelmes részek is, sőt egyenesen szívszorongatóak.Főképpen az 5.évad utolsó része.Na azon majdnem elsírtam magam a szomorúságtól hogy elment.Egyszóval szerintem a legjobb karakter az egész star wars- ban!
2015. júl. 2. 22:08
 8/11 Nevemnemtudom2000 válasza:
38%
Nyugi, nem vagy egyedül, a legjobb barátnőmmel odavagyunk érte
2016. okt. 16. 22:28
 9/11 anonim ***** válasza:
59%
nem, és nagyon jó nő is!
2016. okt. 17. 09:51
 10/11 anonim ***** válasza:

Legszivesebben elmenekülnék erről a bolygóról amikor Darth Vader,Darth Sidious,

Obi-wan Kenobi,Qui Gon Jinn, Yoda, Han Solo, Lando Calrissian, Mace Windu, és még sok ezer nagyszerű karakter mellett egyesek Ashokát mondják az egyik legjobb Star Wars karakternek.

2016. okt. 22. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!