Csak én kedvelem Ahsoka Tanot?
Nekem is Ahsoka az egyik kedvenc SW szereplőm,pedig az elején még kicsit irritált. De a sorozat során hatalmas jellemfejlődésen esett át. Története a Rebels sorozatban fog folytatódni és az első évad záróepizódjában már láthattuk is felnőtt nőként a lázadók oldalán.
De azért én úgy gondolom az túlzás,hogy ő lenne a tcw egyetlen szerethető karaktere. Én pl bírtam Obi-Want, Rexet, Plo Konnt csak,hogy néhányat említsek. De a rossz oldalon is voltak jó karakterek mint Dooku, Maul vagy a pókfejű admirális. De 3PO-val és Jar Jar-ral sem volt nekem különösebb bajom,ők is az SW részei gügyeségük ellenére.
Az elején engem is irritált, de a végére nagyon megszerettem, tiszta depressziós lettem, mikor elment. Örülök, hogy visszatért a Rebels-be és kíváncsian várom mi lesz közte és Vader közt.
Egyébként a Clone Wars-ban azért voltak még jó szereplők. Rex és az a kalózkapitány, meg a renegát jedi, aki mindig beszólt Obi-wannak (bocsi a neveket már elfelejtettem), az újak közül és ebben teljesen megkedveltem Anakint és Darth Maul-t is, pedig alapból nem voltak a kedvenceim.
Legszivesebben elmenekülnék erről a bolygóról amikor Darth Vader,Darth Sidious,
Obi-wan Kenobi,Qui Gon Jinn, Yoda, Han Solo, Lando Calrissian, Mace Windu, és még sok ezer nagyszerű karakter mellett egyesek Ashokát mondják az egyik legjobb Star Wars karakternek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!