Szerintetek melyik lany a legszebb a joban rosszbanbol es melyik jatsza a legjobban a szerepet?
Figyelt kérdés
#job an rosszban
2015. ápr. 30. 18:25
2/5 anonim válasza:
ő a legviccesebb, főleg amikor elmebeteg módon kiabált hogy: TAMÁÁS!!!! HOOOL VAGY??
4/5 anonim válasza:
A legszebb szerintem Dóra, és a szerepét is nagyon jól játssza. De én a női szereplők közül Zsanettet mondanám a legjobb színésznek, hihetetlen mennyire szerencsétlen szerepet is el tud játszani, szerintem tökéletesen. Azért ahhoz is tehetség kell hogy mindenkivel megutáltassa magát. Habár nálam nem vált be, én nagyon szeretem :P Második helyen Vera, harmadik helyen Szilvia áll.
5/5 anonim válasza:
Barbara, nagyon szép, és jól játssza a szerepét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!