Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csillagkapu: Szerintetek ki...

Csillagkapu: Szerintetek ki győzne?

Figyelt kérdés
Mondjuk azt, hogy itt a Tejútban a Föld és a Lucian szövetség békét köt. Ők és a szabad jaffák kapnának tőlünk pajzsokat és hiperhajtóművet, amivel más galaxisba is el tudnának jutni (fegyvereket nem, de azt a kihalásukig mi sem kaptunk az Asgardoktól). Cserébe velünk együtt átkellene menniük a Pegazusba és ott megtámadni a lidérceket. Persze a Pegazusban is lenne már segítségünk (utazók) Szerintetek itt kigyőzne? Ez az újfajta szövetség vagy a lidércek? Tudom, hogy a lidércek legyőzték az ősöket, de csak mert többen voltak klónozó üzemük miatt, ami most már a múltté. Emelett sok kaptár pusztult el a sorozat folyamán és mint tudjuk folyamatos belső harcok dúlnak a lidércek között. És azért szerintem egy a Daedalus osztályú hajók pajzsának megegyező energiájú Ha'tak elég jó ellenfele lenne egy kaptárnak, és azért belőlük is van egy jó pár. Ja és mielőtt kifelejtem, természetesen maga Atlantisz is aktívan részt venne az offenzívában.
2015. ápr. 30. 15:07
 1/2 A kérdező kommentje:
És persze ne feledkezzünk meg az attero szerkezet és a hoff vírus hatásairól.
2015. máj. 5. 20:41
 2/2 anonim ***** válasza:

A parancsnokság nem adna a Lucian szövetség kezébe ekkora hatalmat, és a Lucian szövetség az ori ellen is csak vonakodva szállt be a harcba, a szuperkapunál elszenvedett vereség után nem mennének bele még egyszer ilyenbe. Pedig az ori már itt volt, a lidércek meg egy másik galaxisban vannak. Ráadásul a lidércek látszólag nem jelentenek fenyegetést sem a Lucian szövetségre, sem a szabad jaffákra. A lidércek ellen szinte esélytelen egy ilyen szövetség létrejötte.

Ha viszont ezektől eltekintünk és feltételezzük a leírtak megvalósulását, szerintem ha valaki akkor ez a szövetség nyerne, már ha számításba vesszük hogy a lidércek hányszor kerültek a kihalás szélére: Hoff vírus, asuranok, Michael, Attero szerkezet...

Amúgy úgy tudom az Atlantis 5. évada a csk1 10. évada után játszódik, így valamilyen szinten az asgardok mégsem a kihalásuk után adták oda a fegyvereiket.

2015. aug. 8. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!