Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek ki győzne? (csilla...

Szerintetek ki győzne? (csillagkapu vs battlestar galactica) 1v1 csaták mondjuk (új állapotú mindegyik hajó) galactica vs ori anyahajó galactica vs ha'tak galactica vs zászlóshajó galactica vs tauri hajó

Figyelt kérdés

galactica vs kaptárhajó.

vagy galactica helyett báziscsillag

vagy ha nem 1v1 akk sok v sok.

számítsátok bele hogy 130 romboló volt kb a kolóniákba (filmbe említtik).

a galacticának nincs pajzsa de 1 atomot bekapott és röhögve ment tovább, stbstb.

neten megnéztem:

galactica 1440méter hosszú

tauri hajó 240m

ori anyahajó 1200m

lidérc CIRKÁLÓ 2700m (kaptár több)

aurora (ős hajó) 3000m

zászlóshajó 1100m

2012. dec. 9. 15:49
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
42%

a galactica lenne mindenben az utolsó helyen.

mert ahogy írtad is a galactickának nincs pajzsa.

10 perc alatt szétlyuggatná bármelyik.

2012. dec. 9. 23:08
 2/29 A kérdező kommentje:

lidérc hajóknak sincs pajzsuk.

ori hajó ellen tudom h esélye se lenne, de azért nem piskóta...

1atomot kibírt + gondolj az utolsó harcra (hajnalpír rész), új capricáról való elmenekülésnél levő parádéra, stb.

tömör vas. :)

kibírt ezt azt

valamelyik ellen csak lenne esélye

2012. dec. 9. 23:27
 3/29 anonim ***** válasza:

A Galactica rombolóból kispórolták a nyersanyagot (volt róla szó a filmben), így a páncélzat vékonyabb, a merevítői gyengébbek voltak, mint egy ereje teljében lévő rombolónak.

Sok vs sokban a báziscsillagok győznének, mert: Összehangoltan támadnak, és egy hajó sem szállhat szembe velük, mivel az ugrás után pár másodperccel már több száz/ezer vadász "ömlik" ki belőlük és iszonyatos atom/rakétazáport zúdítanak az ellenfélre.

Viszont szívesen látnék egy kolónia (óriási cylon bázis) vs ori anyahajók (vagy akármi más) csatát.

Hogy lássátok mekkora az említett hajó:

[link]

[link]

Rakéták, pontvédelmi/flak ágyúk, sima ágyúk, tömérdek vadász, egy sorozat atom is csak lefújta róla a port :D, nem robbant fel azonnal.

Kicsit a témától eltérve: Ha akármelyik csillagkapus hajóra feljutnának a cylon centuriók, a legénységnek esélye sem lenne.

2012. dec. 12. 20:17
 4/29 A kérdező kommentje:

ha jól számoltam sacc 1,2 kocka hosszú a galactica (2. kép) és a colony pedig 32széles.

1,2kocka =1,4km

akkor kb 36km széles a picike :D

szerintem ha abba a csillagkapus eksönbe benne lett volna amelyikbe a szuperkapun átjön 4ori anyahajó (és felpörkölik az ott levő pár szabad jaffát és a 2tauri hajót )

akkor lehet hogy inkább visza mentek volna a hajók :)

2012. dec. 12. 20:58
 5/29 anonim ***** válasza:
nem vitás ez a kolónia tényleg zorall:).
2012. dec. 12. 22:01
 6/29 A kérdező kommentje:

1 olyan kis parkolóhelyen volt annyi ágyú hogy a galactica pörkölődött, képzeld el pajzsal, és úgy hogy az egész kolónia lő:)

nade azért atlantis se kutya zpm-ekkel :)

vagy a szuperkaptár hajó.

(a sima kaptár 5km körüli ha jóltudom. (cirkáló 2,7) na akkor a szupi kaptár mennyi lehet (uccsó rész cska(zpm-es kaptár))

2012. dec. 12. 22:10
 7/29 A kérdező kommentje:
am sztem ha zet-et (energia fegyó lényegében (nemde? :) ) használnak a védők a centuriók ellen akkor lehet h picit túl töltődne és kisülne a centúrió. bár elég nagy károkat tudnának csinálni
2012. dec. 12. 22:15
 8/29 anonim ***** válasza:

Ebben tényleg van valami :)

Bár a centuriók közelébe kéne jutni azokkal a fegyverekkel :D Amint meglátnak egy ellenséges valamit tüzet nyitnak.

2012. dec. 13. 13:36
 9/29 A kérdező kommentje:

végülis ja :) am kaptárhajó vs petazus sztem fair lenne. nemde?

egyiknek sincs pajzsa

2012. dec. 13. 14:08
 10/29 anonim ***** válasza:
Az igen. Kaptárhajó vs Pegazus!
2012. dec. 13. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!