Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek ki győzne? (csilla...

Szerintetek ki győzne? (csillagkapu vs battlestar galactica) 1v1 csaták mondjuk (új állapotú mindegyik hajó) galactica vs ori anyahajó galactica vs ha'tak galactica vs zászlóshajó galactica vs tauri hajó

Figyelt kérdés

galactica vs kaptárhajó.

vagy galactica helyett báziscsillag

vagy ha nem 1v1 akk sok v sok.

számítsátok bele hogy 130 romboló volt kb a kolóniákba (filmbe említtik).

a galacticának nincs pajzsa de 1 atomot bekapott és röhögve ment tovább, stbstb.

neten megnéztem:

galactica 1440méter hosszú

tauri hajó 240m

ori anyahajó 1200m

lidérc CIRKÁLÓ 2700m (kaptár több)

aurora (ős hajó) 3000m

zászlóshajó 1100m

2012. dec. 9. 15:49
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

utazókat viszont szétszaggatná bármely bsg beli sztem.

am 2dolog biztos.

kevesebb mint 33min kell 2 ugrás közt (annyi időnként ugranak az első részekben) és több mint 2-3min (az egyik részben a flottához ugrik egy cylon csapat és a civil hajókat is tépik. ott sztem azért nem ugortak el mert nem töltöttek fel a rendszerek.)

2012. dec. 20. 21:23
 22/29 Hemi the killer válasza:

A BSG pontütegei nem tudják kiszedni a lidérc lövéseket?

Mert ha igen, akkor BSG.

Ráadásul a BSG-nek van atomja, amiből kettő elég egy anyahajónak, bár attól is függ, hogy hova.

A viperák pedig játszva legyőzik a dárdákat.

Az egyik részben Shaperd egy M249 golyószóróval kiszedte az egyiket.

A lidérc hajók szánalmasak.

Plusz ott vannak a jól páncélozott raptorok, amivel atomot lehet vinni a lidérc hajóra, mivel a katonáik szintén szánalmasak, egy cylonhoz képest.

2013. febr. 25. 22:06
 23/29 anonim válasza:
A Replikátorok győznének... minden csatatéren ők lennének , ugyanis ha megfigyelitek, a cskban mindig csellel győzték le őket, valami trükkel.
2013. márc. 3. 23:59
 24/29 anonim válasza:
az ori anyahajó valószínüleg kilőné a galacticát, de a tauri hajókat és a ha'tak elintézné. én úgy emlékszem 2 atomot is kapott a galactica!
2013. szept. 24. 19:37
 25/29 anonim válasza:

visszatérve az előző oldal útólsó válaszára,az FTL-rendszerek feltöltődése 2 dologtól függ

az 1. az ,hogy mekkora ahajótest.

A másik pedig a (FTL)hajtómű mérete.

2014. okt. 28. 11:30
 26/29 anonim válasza:
Amit a neten találtam,az alapján a Galacticának 2 ftl hajtóműve van és 33 percenként tud ugrani.Ugrási távolságot nem találtam.
2014. okt. 30. 17:28
 27/29 anonim válasza:

Elég régi kérdés, de azért leírom.

Volt aki itt atomrakéta záport emlegetett. Nos a helyzet az, hogy emlékeim szerint a Cylonok 50 megatonnás tölteteket dobáltak a koloniákra, amik szép nagyok, de a Csillagkapu első évadának végén a két goa’uld anyahajóra egyenként 1200 (!) megatonnás töltettet lőttek ki, ami 24 db mt-ás töltet erejének felel meg és meg se kottyant a ha’tak-ok pajzsának. Mivel azt azért elég jól lehet tudni, hogy a Daedalus osztályú hajók pajzsai jóval erősebbek a ha’tak hajókénál (lásd: ori hajókkal való összecsapás) így úgy gondolom egy ideig lőhetnék őket az atomrakétáikkal...

Ami pedig a cylon vírust illeti, azt több éves kémkedés előzte meg. Nem hiszem, hogy tudna bármit is kezdeni egy tök ismeretlen hajó programjával.

Emellett a Daedalus osztályú hajókon levő rakéták (mivel naquadával vannak felerősítve), valószínűleg jóval erősebbek mint a bsg-sek. Ennek ellenére valóban nem lennének hatásosak, de nem azért mert olyan ellenálló a galactica, hanem mert túl lassúak és a légelhárító ágyuk vagy a vadászok simán kiszednék. A cylonoknál pedig adott esetben inkább belerepülne egy vadász a rakétába mint a lidérceknél.

A sima sínágyú hosszútávon hatásos lenne, de valószínűleg hamarabb ugrana el a bsg-s hajó, mintsem komoly károkat szenvedne.

Ott van még a teleport rendszer is ami ugyan a lidércekkel szemben nem hozott tartós sikert, de mivel a bsg világában (legalábbis emlékeim szerint) nem ismerik a teleportàlást így nem is igazán tudnának ellene tenni semmit...

Ha egy cylon flottával kerülne szembe egy tau’ri hajó akkor leginkább attól függene a cylonok vesztesége, hogy az első bázis csillag felrobbanása után milyen gyorsan tudna a többi elugrani...

2021. febr. 26. 03:39
 28/29 anonim válasza:
*24 db 50 mt-ás...
2021. febr. 26. 03:40
 29/29 anonim válasza:
Még annyival kiegészíteném, hogy régebben youtube-on volt fent (sajnos már nem találom) ahol emlékeim szerint egy Bsg vs. Sg. számítógépes játék csata, ahol egy Daedalus osztályú hajó harcolt 10 (!) Galacticával, akik folyton atommal lőtték a tau’ri hajót, ami a föntebb kifejtett elméletem ellénére folyamatosan gyengítették a pajzsát. A vége az lett, hogy a teleport rendszerrel mind a 10 Galactica ki lett vonva a forgalomból.
2021. febr. 26. 03:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!