Tudnátok mondani olyan filmeket mint pl. : Amerika kapitány, Iron man?
Heló!
Nem Marvel filmek:
Batman 1-2-3, Watchmen, Hellboy, A holló, Constantine.
Sem a holló sem a Constantine a közelében sincs az amerikai kapitány vagy Iron man filmekhez.
A kérdező által írt filmek mind hősökről szól. A holló és Constantine nem.
AZ első jól írta: Marvel filmek:
Pókember
Bosszúállók
Thor
Galaxis őrzői
Superman
Fantasztikus 4-es
Hulk
Szellemlovas
ma 09:45
Ezek alapján a Galaxis őrzői baromira nem illik a képbe. Így m ialapján bírálod, amiket én írtam? Ha el kell lamgyarázni, miért, akkor felesleges is folytatni ezt.
A kérdező képregényfilmeket írt, amiknek a szereplői nem átlagos emberek. Ő dönti el, hogy amiket én ajánlottam, megfelelnének-e neki, vagy teljes mértékben ragaszkodik egy, önmaga által felálíltott mércéhez.
". Így m ialapján bírálod, amiket én írtam"
Mi alapján??
Nos láttad az Amerikai kapitányt? Vagy az Iron man fimet? Vagy a pókembert? Na és hogy kezdődik minden film?? Elmondom neked, mert nyilván ez elkerülte a figyelmedet.
Képregény kockák- MARVEL szimbólumok. Ezzel igazolja, hogy ezek a filmek Marvel filmek.
A holló thiller, a démonvadász fantasy film. Egyik sem Marvel.. Ez tény.
#4: Egyértelmű, hogy az amerika kapitány és iron man-ből arra fog asszociálni az ember, hogy a marvel széria érdekli, amibe azok nem tartoznak bele, amiket te írtál.
Kétlem, hogy valaki ennyire túlkomplikálná a kérdését, hogy azért írt le 2 címet, mert ő képregényhősökről akar filmeket.
Ennyi erővel azt is mondhatnánk, hogy Csak és kizárólag a Bosszúállókban szereplő karakterek köré épített iflmek érdeklik. Csak mert Amerika kapitány és Iron man-t írta.
Kétlem, hogy a krédező csak és kizárólag Marvel filmekre kíváncsi. De ezt csak a kérdező tudja megmondani pontosan, amíg ő nem modnja, mit akart, addig teljes mrétékbne megállja bármiylen, a témához kapcsolódó javaslat, amit kap. Vagy Ti belelátto ka fejébe?
ma 21:26 Megpróbálhatnál értőn ovlasni, és akkor rájönnél, mit is írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!