Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Skins c. sorozatból nektek...

Skins c. sorozatból nektek melyik generáció volt a kedvencetek?

Figyelt kérdés
Elkezdtem a sorozatot, és nagyon megszerettem az 1. generációt, és annyira utálom, hogy el fognak menni. :P Most járok még csak a 2. évadnál. Valaki nyugtasson meg, hogy hasonló jó lesz a többi generáció :)

2015. ápr. 27. 19:31
 1/10 anonim ***** válasza:

Én mindet végignéztem.

Engem az első generáció fogott meg.

A 2. Effy miatt lesz jó. A 3. generációt körülbelül a 2. után 3 hónappal kezdtem el nézni, itt már érződik, hogy gyengült, habár én 3 hónap után megnéztem úgy kb 2 nap alatt.

a 7. évad meg rossz lett, legalábbis számomra, mert kérdéseket hagy bennem. Nem azokat a karaktereket vártam vissza, amik visszajöttek.

2015. ápr. 28. 05:06
 2/10 anonim válasza:
szerintem minieék a legjobbak
2015. ápr. 29. 08:04
 3/10 anonim ***** válasza:

2. generáció a kedvencem. Az első 2 évad (tehát az 1. generáció) számomra kicsit unalmas volt, az 5.-6. évad (3. generáció) pedig elég vontatott volt szerintem, a 6. évadot kb. fél-1 évvel az 5. évad megnézése után láttam, annyira nem érdekelt.

7. évad tényleg szörnyű, 2 részt tudtam csak végignézni belőle.

Viszont a 2. generációt imádom, többször is láttam.

2015. máj. 1. 21:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az első generáció után nem néztem tovább. Ez még a sorozat megjelenése előtt volt. Azt hittem folytatódik majd, és nem lesz több "generáció", aztán a 3. évadnál meglepődtem, hogy ki ez a csimpánz, és amúgy is mi ez az egész már... Pár részt láttam, hátha megkedvelem a 3. évadot, de nem sikerült, úgyhogy ott hagytam az egész sorozatot. Az első generáció viszont tetszett nagyon.
2015. máj. 1. 21:44
 5/10 A kérdező kommentje:
Utolsó! Én totál így vagyok vele, még néha most is megnézek 1-1 kedvenc részt az 1. gen-ből és nem akarom elkezdeni a 2-at... Belekezdtem, 3 perc után mondom "Kérem vissza Tony-t, Maxxie-t és a többieket" és be is zártam... Talán ha kicsit lecsillapodik a rajongásom (később) el fogom kezdeni, mert nagyon megosztóak a vélemények, és azok alapján nem is lehet egyik generációra sem azt mondani, hogy a legjobb.
2015. máj. 1. 22:17
 6/10 anonim ***** válasza:

"A sorozat megjelenése előtt"

Arra gondoltam, hogy abban az időben néztem, mikor még új volt ez a sorozat. :D Ne haragudj, a fáradtság... :D

2015. máj. 1. 22:24
 7/10 A kérdező kommentje:
értem, persze :D
2015. máj. 1. 22:29
 8/10 anonim ***** válasza:
nekem is a második generáció a kedvencem, de az elsőt is szeretem. a harmadik generációt annyira nem fogott meg. van 1-2 rész ami tetszik, de elég furcsák a szereplők
2016. febr. 6. 16:44
 9/10 anonim válasza:

Szia!

Szerintem az 1. generáció a best.Miért? Azért,mert nem csak a drogról meg a buliról szólt végig,mit pl.: a 3. évad.Nagyon megszerettem az 1. generációt.Hiányoznak.

2016. máj. 6. 20:21
 10/10 anonim válasza:
En az első generációt választanám. Hisz az mindenről szól. Büki, drogok. Szex, barátság megcsalás, függőség mindenről. Míg a második generáció közepében már kb semmi mást nem láttunk csak drogot. Viszont az elsőben tényleg olyan volt,mintha valójában a gimiben lennénk, és nagyon át tudtam érezni / élni!:)
2016. júl. 10. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!