Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Skins. Első vagy második...

Skins. Első vagy második generáció tetszett jobban? Ki a kedvencetek?

Figyelt kérdés
2009. júl. 19. 13:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

első generáció, mivel az jobban a szívemhez nőtt. egyébként SPOILER!!!! addig, amig nem kavart sid és michelle, SPOILER!!!! addig sid volt az egyik kedvencem, a másik chris. a második generációból freddy a kedvencem. és neked? :)

16/L

2009. júl. 19. 13:33
 2/17 anonim ***** válasza:

az elsőből Cassie volt a kedvenc, a másodikból Effy :D

az első nem volt jobb, csak más. igazából jobban tetszett, de a 3. évad inkább az őrültködésről szól. mindhárom évadot szeretem.

2009. júl. 19. 14:12
 3/17 anonim ***** válasza:
Én még csak az első 2 évadot láttam, így nem tudok ítélni, hogy melyik volt jobb, de eddig nagyon tetszik. Maxxie a kedvencem:)
2009. júl. 30. 13:37
 4/17 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy Maxxie , meg persze Chris!! Effyt szerettem az 1. generációban, de a 3. évadra nagyon kiábrándultam belőle, egy ordas q*va lett!!
2009. aug. 1. 14:08
 5/17 anonim ***** válasza:
1. :) de a 2. is jó. Chris hiányzik nagyon. amikor "meghalt" már majdnem sírtam. :$ meg Cassie ahogy mondta h "Wow" azt annyira bírtam, még utánozni se bírtam. :D maxxie váv ő is jó volt. :D de úgy mindenki... :D
2009. dec. 3. 19:57
 6/17 anonim ***** válasza:

Maxxie, Tony, Effy

és az első generáció sokkal jobb :F

2010. febr. 12. 17:47
 7/17 anonim ***** válasza:

Második generáció. És egyértelműen Cook <3 Az elsőből Chris, Tony-t én pl. sokáig utáltam :D Effy tényleg ordas .... De azért sok lelki problémával is küzd. Tehát ha nem is megérthető... De legalább lehet mire fogni a viselkedését :D

<3 Cook <3

2010. márc. 22. 19:42
 8/17 anonim ***** válasza:

Az első generáció jobb volt. Ott igaziból mindenki a kedvencem, csak Michelle-ben csalódtam egy picit a 2. évadban.

A második generációból Freddie a kedvencem.

2010. ápr. 4. 17:55
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

mikor jött a második generáció, nehezen fogadtam el őket. azt gondoltam, ennek már köze se lesz az igazi skins feelinghez. aztán egyre jobban tetszett, és mostmár annyira imádom őket, hogy nálam egy szinten vannak az első generációval.

az első generációból Chris a kedvencem, a másodikból Cook

2010. ápr. 10. 13:12
 10/17 anonim ***** válasza:
Freeeeddyyyyyyyyyy:-D
2010. jún. 18. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!