Mi a véleményetek az új Joker / Jared Leto fizimiskájáról? www.origo.hu/filmklub/blog/keszuloben/20150425-itt-az-elso-k ep-jared-leto-uj-jokererol-suicide-squad-david-ayer-will-smi th-margot-robbie. Html
Én még fiatal vagyok, de már láttam az összes Jokert, kíváncsiságból rájuk lestem: A képregényes változatot (nem olvastam a képregényt, csak pár mondatot és pár képet láttam.) Cesar Romero féle Joker jelenetre is rálestem, hát nem egy felejthetetlen jelenet, ott még minden nagyon kezdetleges volt. Rossz rendezés, pocsék jelmezek, a színészek csak hülyéskedtek színészkedés helyett. Láttam Jack Nicholson Jokerét, ez már bejött, igazán jól alakította. Láttam az Arkham City-s Jokert, nagyon jó! Igaz hogy animációs, de akkor is remek. De Heath Ledger Jokere mindet messzemenően felülmúlja, örök kedvenc! Legjobb jelmez, legjobb smink, és a legis legjobb alakítás (és az egyetlen szexi és vonzó Joker). Jaredet nem ismertem eddig, de utána néztem kicsit. A Joker sminkje tűrhető, a jelmeze finoman szólva pocsék (még a kabátja sem lila, pedig az szerintem elengedhetetlen kéne hogy legyen), viszont a többi Suicide Squad szereplő jelmeze is olyan mintha a szomszéd Feri bácsi tervezte volna.
Kedves Utolsó !
Köszönöm szépen a válaszod !
Azt szeretném még hozzá tenni az utolsó linkedhez hogy azért nem lila színű a ruhája mert a Sötét Lovag visszatér című képregényből mintázták ezt a Jokert aki ugyan olyan pszichopata meg skrizofrém mint a többi ellenben ez a Joker azonnal gyilkol és képes magát megölni is akár hogy elérje a célját.
Mellékelek neked néhány linket.:
https://www.youtube.com/watch?v=TYNDHuH6MNA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!