Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » One piece-nek nem baj ha...

One piece-nek nem baj ha kihagyom az első 50 részét?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 22. 19:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
De.
2015. ápr. 22. 20:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen!

Mivel az első 50 részben ismered meg a főszereplőt, akkor csatlakoznak hozzá az első társai, akkor ismered meg az első ellenségeket, akik közül van később visszatérő, akkor bukkan fel egy tengerész kapitány,aki attól kezdve mindvégig Luffy nyomában lesz.

2015. ápr. 22. 20:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mármint úgy igen,hogy baj!
2015. ápr. 22. 20:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Nagyon nagy baj. Mi értelme van sorozatot nézni ha kihagysz egy csomó részt?
2015. ápr. 24. 14:39
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Az első 2012 5-öt mindenképp látni kell. Utána kihagytam egy csomó részt, mert nem volt jó és a 93. résztől folytattam. Azóta az egyik kedvenc animém. Ott már beindulnak az események. A kimaradt részeket, majd csak akkor fogom pótolni, mikor beértem az anime aktuális részét. A lényeg tehát, hogy semmit nem vett el az élményből a kihagyás. De javaslom, hogy a 93. résztől kezdd.
2015. okt. 16. 12:28
 6/6 anonim ***** válasza:
ha már ennyire időt akarsz spórolni a mangát is elkezdheted, aztán áttérsz az animére. a manga sokkal gyorsabban halad, az animét elhúzzák. nagyon rövid idő alatt letudod azt a kevéske 50 animényi fejezetet és még nem is maradsz le semmiről. aztán mehetsz animét nézni.
2015. okt. 16. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!