2/6 anonim válasza:
Igen!
Mivel az első 50 részben ismered meg a főszereplőt, akkor csatlakoznak hozzá az első társai, akkor ismered meg az első ellenségeket, akik közül van később visszatérő, akkor bukkan fel egy tengerész kapitány,aki attól kezdve mindvégig Luffy nyomában lesz.
4/6 anonim válasza:
Nagyon nagy baj. Mi értelme van sorozatot nézni ha kihagysz egy csomó részt?
5/6 anonim válasza:
Az első 2012 5-öt mindenképp látni kell. Utána kihagytam egy csomó részt, mert nem volt jó és a 93. résztől folytattam. Azóta az egyik kedvenc animém. Ott már beindulnak az események. A kimaradt részeket, majd csak akkor fogom pótolni, mikor beértem az anime aktuális részét. A lényeg tehát, hogy semmit nem vett el az élményből a kihagyás. De javaslom, hogy a 93. résztől kezdd.
6/6 anonim válasza:
ha már ennyire időt akarsz spórolni a mangát is elkezdheted, aztán áttérsz az animére. a manga sokkal gyorsabban halad, az animét elhúzzák. nagyon rövid idő alatt letudod azt a kevéske 50 animényi fejezetet és még nem is maradsz le semmiről. aztán mehetsz animét nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!